Typiskt

Ja har alldeles för mycket att göra. Skola, nollning och en massa däremellan. Hinner inte ens äta, diska eller bara sova en liten stund. Förlåt jag blir snart bättre :)

Föddes en lördag alla kallar mig för discotjej

Fest fest fest fest! Jag fick ialla fall min fest och mitt vin igår! UNDERBART!! Dock hamnade vi aldrig i Grebbestad. Satt hemma hos Sofia och tog ett, två tre glas vin och tappade sen räkningen! Haha! Snacka massa skit och bara va. Stack sen vid halv ett tiden ner till hotellet som hade premiär. Va dock väldigt lite folk men något annat hade vi inte räknat med.

Idag är jag trött som en gnu och tagit ett antal powernapar. haha! Men har lite trötthet stoppat mig förr? Nej det tror jag inte. Snart är det dags att tagga igång igen och fixa sig lite. Destination Grönebacke! Dock öser regnet ner men jag försöker tagga så gott det går. Kommer bli kanoners det här!


One


At this moment, there are 6 billion, 470 million, 6 tousend 671 people in the world.
Some are running scared.
Some are comming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world, 6 billion souls.
And sometimes, all you need is one.

Bara en sista gång

Jag vill verkligen åka en sista gång till Grebbestad denna sommaren och inser nu att om jag ska hinna det så är sista dagen IDAG!! Finns det inte någon underbar människa där ute som e lika taggad som jag?! En sista tur till västkusten, en sista kväll på kallsup och en sista langos. Låter inte det helt underbart? Sen kan jag jättegärna invänta hösten. Men jag vill bara dit en enda gång till!
KOM IGEN DÅ VÄL!!!


Jag måste varit någon annan innan jag kände dig


Dom är här, dom är mina och dom är alldeles underbara!

Åååå jag älskar mina nya pjucks. Jag älskar dom! Ni skymtar även en blus som jag köpte på Indiska igår och även ett par skinnshorts från Bikbok! Kanske nått som kan komma i användning till helgen? Ja vi får se :)

Alla har vi fastnat hos nån någonstans

Godmorgon mina vänner!
Matilda är strax påväg hit för att gå en powerwalk. Har inte vart ute och gått sen jag blev sjukis och hostar titt som tätt men jag måste ändå försöka. Det ser ut att va ganska så gött väder ute ändå :)

Har mycket som ska göras idag. Hämta paket, lämna in lönelapp, sticka till biblioteket, ta sig en kaffe. Ja det är skönt när det är fullt upp!

Nä nu får jag hoppa i lite kläder innan hon kommer!

Försök se normal ut då. Bara på ett kort?
Att ta ett kort och samtidigt köra bil e ingen bra kombo. Haha! Dock blev det iaf ett några bilder från mig och Kajsas date igår :)


Strömstad tur och retur
Har träffat denna solstråle idag! Blir lika underbart glad varje gång. Tack Kajsa!

Magaluf augusti 2011
Höstens partypjucks


Ett litet tag till går det väl att gå med öppna skor? Så länge inte snön kommer, och det dröjer för hoppningsvis några månader. Klickade hem dessa från Nelly. Emelinn är en lycklig tjej nu!

David Guetta gör det igen!

Det här kan va en av de finaste låtarna just nu. Får mig även att tänka på Magaluf!

Väntar otåligt

Idag måste min nya dator komma. Den bara måste det. Jag vill ha den NUUUU! Känner mig som ett barn på julafton. Haha! Kan det inte bara pipa till ett litet sms i mobilen?!

Inget är planerat idag. Gå hemma och inte göra någonting kan faktist bli lite långtråkigt. Men tänkte försöka ta mig ett varv runt sjön idag om jag inte hostar så mycket sen och även fixa lite grejer inför skolstarten. Typ köpa nya block och grejer. Sen borde jag även göra ett röjande på mitt rum innan jag sticker till Karlstad på söndag eller måndag. Typ ialla fall dammsuga lite. Åå va jag e dålig på att städa!Några djupa men ack så tänkvärda ord.

Jo vist har jag nu hunnit läsa en hel del böcker i mina dagar. Men en speciell sida i en bok har lixom fastnat lite extra. Här kommer lite tankvärda ord som jag kopierat ur boken Att välja glädje

Någon har räknat ut antalet celler i människans kropp. Det är en ofattbar stor siffra. Människans kropp består av 50 billioner celler. Varje sån cell består av vibrerande energi. Ständigt vibrerande energi.

Man vet också att tankar på samma sätt är mätbar vibrerad energi. Varje tanke jag tänker har en direkt och omedelbar påverkan på samtliga celler i min kropp. Min attityd och mina tankar finns och lever i varenda en av kroppens celler.
Med andra ord:
Genom varje tanke jag tänker påverkar jag den jag är.

Samtidigt är allt i min kropp i ständig förändring. Just nu förändras millioner och åter millioner av mina celler. I denna sekund! Man vet att 98 % av atomerna i kroppens celler byts ut under ett år. Vårt skelett restaureras helt och fullständigt var tredje månad. Vår hud är ny och utbyttvar fjärde vecka. Vår slemhinna i magen är ny och utbytt var femte dag... Hela min kropp är "ny" på två år. Varje atom, varje molekyl och varje cell är utbytt och ny. J
ag är inte samma människa idag som jag var igår. Sanningen är att vi föds på nytt i varje sekund. Jag är en ny Människa var morgon jag stiger upp. Min granne är en ny människa var morgon han stiger upp. En ny människa blir hela tiden till. I detta finns enorma möjligheter! Jag kan alltså välja att tänka tankar som är bra för mig. Och jag kan medvetet ändra tankar som inte är bra för mig.

Jag påverkas av varje tanke jag tänker. Jag skapar den jag är med mina tankar 

Jag har varit så trogen det jag trott på och hållit på förlåt som längtat ut


jag är så längt ifrån dig
som i ett annat land fast nära ditt
när allting verkade enkelt i ditt liv
när du kände dig utestängd från mitt

jag försöker men jag förlorar varje gång
antingen lämnar de mig eller så lämnar jag dem
jag skulle förstå om du ändrade dig och vände omBeslutsångest


Har hittat mig en alldeles underbar sko på ellos till ett alldeles perfekt pris. Cirka 400 kr! Ja det låter inte riktigt klokt!! Dock har jag beställt mig en ny dator som antagligen kommer imorgon, bestämt mig för att köpa ett par nya converse då mina ramlar isär, har planerat in en shoppingresa till Stockholm och har ganska mycket räkningar så vet inte om min budget håller riktigt. HJÄLP MIG!! Hur ska jag göra?! Ibland önskade jag att jag hade en liten filur som satt på¨min axel och bestämde vad och hur jag skulle göra för att allt skulle fungera. Haha! I och för sig låter det väldigt tokigt.
Men vad säger ni mina kära vänner? Ska jag slå till på dessa goingar och leva på knäckebrod en månad eller ska jag kanske vänta och se om jag híttar något bättre? ÅÅ va komplicerat allt blev helt plötsligt. Vad jag behöver nu är en personlig rådgivare. Haha!


Ännu mer överaskning

Insåg att det fanns hur många filmer som hellst på mitt USB jag hittade igår. Här är en film till dig Lina från när vi var på Mallorca förra sommaren. Haha!


Hello Sunshine

Solen skiner lika mycket idag som den gjorde igår. UNDERBART! Dock känner jag inte för att lägga mig ute och sola. Känns inte som just sån sol. Det är mer som höstsol nu, om ni fattar va jag menar? Har nyss vaknat och är trött som ett as. Har ett antal böcker som måste läsas innan skolan drar igång så läg väl till kl. var in på småtimmarna inatt och läste. Men men. Att sova till tio är ändå helt okej.
Idag vet jag inte vad som sker. Är grymt sugen på att gå och fika om en stund. Jag får ta och prata med mina flickor och försöka få detta genomfört!


Hoppas att allt är lika bra med alla ni fina människor där ute.
Nu blir det frulle!

Just i denna stund


Fade into darkness

Items by Johanna


Var inne på http://www.itemsbyjohanna.se och kikade lite. Oj va mycke fint det finns där. Ta en kik väl!  

Den som letar den finner.

Hittade en video från summerburst på ett av mina USB minnen. ÅÅ va härligt! David Guetta är kung!
Min sommar 2011 i bilder!

Strömstad: The codSummerburstMidsommar Grebbestad
Metallica Göteborg
Mot Grebbestad
Hawaii fest hos Leanders
Campingliv i Grebbestad


RättvikKräftfisketEn go blandning av lite allt möjligt som hänt under denna underbara sommar!

Början på något nytt

Sommaren börjar sakta men säkert suddas ut och hösten närmar sig med stormsteg. Bloggen har vart bortglömd ett antal månader men nu när höstmörkret kryper på igen så ska jag nog ge bloggandet en chans igen. Ja varför inte?
Skolan börjar om en vecka och jag känner mig inte alls särskilt sugen. Sommaren har gått alldeles för fort men oj va roligt jag har haft och va mycket jag hunnit göra. Har nog haft den bästa sommaren! Så även fast det känns lite jobbigt när vinden blåser lite kyligare så har jag ändå så mycket jag kan tänka tillbaks på när jag sitter här hemma i soffan med en kopp te och tända stearinljus en mörk novemberkväll då regnet piskar mot fönstren. 

Så nu har kanske skrivglöden återfunnits ett tag.  Välkomna tillbaks kära bloggläsare!

RSS 2.0