Tisdag kväll



Nyss kollat top model och tatt tag i mitt berg med disk. va lat jag blivit de senaste! Idag har det varit en heldag i skolan med matte, egenläsning och sen möte om Kenya, dit jag ska åka nästa höst och skriva mitt examensarbete (förhoppningsvis). Därefter skyndade jag mig hem, slänge på min träningskläderna och stack till gymmet med Evelina. Kommer ha äcklig träninsverk imorgon och på köpet ska vi åka till Boda Borg med klassen. Jag kommer röra mig som en gammal kärring! Men det är väl bara att bita ihop. Sen när vi kommer hem ska vi gå och simma. Kanske träningsverken kan slämma då? :) Annars rullar livet på och jag mår bra, förutom att jag inte orkar ta tag i nått hemma. Är stolt att jag tog tag i disken, men sen borde jag väl kanske tvätta och städa också. Någon som känner sig manad? Jag betalar bra! Komsi komsi!!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla nån film. Någon som har tips på någon bra?! Ja lyckas bara ladda ner tråkisar.


Måndag morgon


Måndag morgon, jag e äckligt trött och behöver motivation!


And I've been there before, I held up the door for every stranger with a promise


Ur mina högtalare



Maison & Dragen – Rio De Janeiro - Radio Edit
Moa Lignell – When I Held Ya
Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Breathe Carolina – Blackout
Inna – Club Rocker feat. Flo Rida - Play&Win Radio Version
Sidney Samson – Music Box - Original Mix
G&G – Endless - Radio Mix
Rizzle Kicks – When I Was A Youngster
Afrojack – Lionheart - Original Mix


Redan söndag

'
Jag och Sofia igår

Helgen gick sjukt fort och ikväll ska ja åka till Karlstad igen. Skulle gärna önska att jag var ledig på måndagar.. Igår följde ja me Sofia till Tanumstrand och ja, dansband e inte min grej. Haha! Som tur e så e jag pigg idag! Nu ska ja fixa lite här hemma och sen sticka bort till EM en sväng.


Härliga fredag!



Ska strax hoppa in i duschenoch sen fixa mig lite innan ja sticker tilll Trollhättan och fixar mina naglar. Ikväll blir det vinmys med ett gäng fina tjejer. Och imorgon ska jag ut på äventyr igen. Sofia har än en gång lurat med mig till Tanumstrand. Haha! Nää nu får jag skynda mig här hemma. Ha en fin fredag!


En gång i en framtid ska jag glömma hur otäckt långt jag var beredd att gå


Ansgar och Evelyne



Och som jag önskar att nu var här nu.
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som Jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag.


Mumma


Nu har jag krypt ner i soffan och ska kolla handboll och käka nygräddade pannkakor. Jag e vist grym på att göra pannkakor. Ja jag som hatar och är värdelös på att laga mat klarade faktist att göra ett gäng underbara pannkakor. Gjorde en hel hög så jag kan få några till frukost också. Lyxigt värre! Har letat upp lite blåbär i frysen också. Hur gott som hellst.


Mot matten

7
Nu ska jag strax åka till skolan och ha några timmars matte. Blir matematik hela denna terminen och jag dör liute smått. Jag HATAR matte!! Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Hoppas vintern och våren går fort så det snart blir sommarlov. Nä nu får jag skynda mig så ja inte kommer för sent. Ha en fin dag!


Godbitar

I am fashion

Tisdag

Hade en kort och helt okej dag i skolan idag. Därefrter åkte jag till Ikea och inskaffade lite nya behövligheter. Nu nu har det fixats och donats, skruvats och grejats här hemma. Det känns härligt! Nu ikväll har jag pluggat en del och känner att jag nu är värd att krypa ner i soffan och slappa. Började föresten läsa Elsas välrld igår, som är Sofie Farmans andra bok om Elsa Gustafsson. Åå vilken underbar bok!

Inspiration


Förlåt

Har inte blivit bloggat på en vecka, men det beror nog på att det inte har hänt ett endaste gugg. Jag har jobbat och jobbat och jobbat. Igår landade jag i Karlstad igen och denna vecka blir det skola fram till torsdag. Är ledig alla fredagar framöver. Hur skönt är inte de?! :) Nu ska jag strax mysa ner mig i soffan och käka en sallad. Hoppas allt e bra med er.


Fyndat!

Helgen var väldigt lugn. Jag grejade hemma och fyndade även lite prylar, självklart antika guldklimpar. Fick mig en stor kista som jag ska ha som soffbord (har letat efter en sån länge), en jätte söt duk, två kuddar, en vit stol jag har klätt om dynan på och två gamla skolplanscher. Nu är det bara en stötte lägenhet som fattas. Grejerna får va kvar hos mamma och pappa så länge :)


Måndag igen



Nu var det ny vecka igen och tider bara rusar förbi. Idag ska jag fförsöka plugga lite inför opponerigen vi har imorgon. Annars har jag inga planer. Ska försöka ta mig ett varv runt sjön. Imorgon åker jag upp till Karlstad över dagen och tar med mig mormor. Så då blir det säkert lite shopping. Sen blir det jobb torsdag-söndag på Willys. Känner mig inte ett dugg sugen men det är bara att bita ihop :) Nä bäst jag börjar med pluggandet!


Underbart


Har tagit mig ett varv runt sjön i det alldeles underbara vädret och jag invigde solglajerna för detta år. UNDERBART! Nu börjar det dock bli mörkt ute för solen börjar gå ner. Kallt började det bli också. Jag ska snart sätta igång och laga mat till min fina familj, men först måste jag åka och handla för andra gången idag. Varför glömmer man alltid något?! Typiskt! Idag serveras det pasta med bacon och philadelphia röra. Mumma! Vad som sker ikväl har jag ingen aning om. Lugnt får det bli ialla fall. Är sugen på nått mys!


Fredag den 13

Jag vaknade upp med ett strålande humör och himlen är klarblå. Det märks inte alls att det är fredag den 13 idag. Har ni själva en dålig dag? Gå in och kika på min nya Spotify lista. Själv springer jag runt här hemma med musiken i bott och känner mig mer än lycklig! Kika in min 2012 lista!
Follow me on Spotify


Bloglovin



Klicka på länken och följ min blogg på bloglovin vettja :)

Follow my blog with Bloglovin


JEFFREY CAMPBELL

Cigarette
Snälla ge mig de där skorna och jag är blir jordens lyckligaste tjej!

 

 


And I was overwhelmed and frankly scared as hell

Vilke underbar dag! Tog mig först en fika med Sofia och tog sen ett shoppingvarv på Ed. Hittade mig en alldeles underbar klocka på Farmor Majas vind (Och ja jag fyller år snart!!). Sen stack vi bort till EM där jag hittade lite tyg till mitt blivande lapptäcke. Stack hem och inväntatde att Amanda skulle sluta jobba, sedan speade vi lite här hemma. Dock hade i dåligt med noter den här gången så det gick halvbra, men nästa gång blir det bättre! Därefter åkte jag hem till henne för dagens andra fika.

Kom precis hem efter ett varv runt sjön. Nu ska jag slänga mi o soffan resten av kvällen. Ha det fint!


Ruggigt väder

Nu ska jag strax hoppa i mina skor och hämta upp sofia för en fika på Café City! Här slänger jag förästen upp en döskön dynga! Låten släpptes igår 11 januari och man blir på sjukt glatt humör av den!




Mimi Oh – Säkerhetsnål 
Hela låter ligger även på längen ovan!


Kreativiteten sprudlar

Jag vill inte sova, jag kan inte sova. Jag har alldeles för mycket tankar i skallen. Jag vill fixa, måla, inreda och renovera nu nu nu! Har en hel del projekt som ska genomföras. Jag ska först och främst renovera gammelmorfars gamla fotälj, stoppa och klä om. Ja ska luta av gammelmormors bord, måla det vitt och slipa ner det. Jag ska sy mig ett alldeles eget blommigt lapptäcke. Jag ska inskaffa mig en gammal kista som ja ska fixa till så att jag får ett nytt tvbord. Jaa planerna är stora och det finns mer. Det kliar i mina händer just nu!! Dock tror jag att jag får börja med täcket, och imorgon blir det att leta tyg! :)


Fladdrande kjolar och bara ben i den varma kvällen



Jag står inte ut. Ge mig sommar NUUUU!!


Fyra assietter rikare


Fyra assietter rikare till min Green Gate samnling. Har resterande muggar och fler ska det bli. :)


Ur mina högtalare


Snoop Dogg & Wiz Khalifa – Young, Wild & Free - feat. Bruno Mars

Amanda Fondell – My Man
3OH!3 – Dirty Mind
Bjornberg – Absolut - Radio Edit
Deadmau5 – Raise Your Weapon (Madeon Extended Remix)
Digitalism – Circles
Nadia Ali – Pressure - Alesso Remix
Nicole Scherzinger – Say Yes
Den svenska björnstammen – Svalkar vinden
Katy Perry – The One That Got Away (feat. B.o.B)

Lyssna och njut ;)


Du var den jag ständigt ville stå brevid


Halva veckan ar gått och nu befinner jag mig hemma i Ed igen. Lika nöjd som vanligt. Karlstad blir nog aldrig riktigt hgemma för mig tror jag. Vädret är ialla fall kanon idag! Ska ner till biblioteket och hämta en bok så ja an finslipa på ett arbete som e så gott som färdigt! Behöver bara fixa några referenser. Sen ska jag antagligen träffa Sofia. Ett varv runt sjön är tänkt att jag ska klara också! Nää bäst jag börjar fixa mig lite. Sitter fortfarande här i morgonrock! :)


...


Glömskan härjar fritt och spottar skräck på fröken Svår.



Weehoo!!


Arbetet är så gott som klart, på endast två dagars skrivande! WONDERBART!! Nu tar jag lite helg för det e jag värd!


Grått och trist

Idag är det alldeles grått ute. Inte alls roligt!! Skulle vilja ligga under täcket hela dagen men det går ju inte. Sitter mitt uppe i plugget och skriver så fingrarna blöder. Det går bra idag, jag har flyt!! Ska försöka skriva klkart idag eller imorgon så jag kan slappa hela helgen sen! Dock har jag alldeles för lite tecken att skriva på. Skriver alltid för mycket!!!

Imorgon sticker vi förmodligen till Tanumstrand, på Lasse Stefanz. Haha! Verkligen inte min grej. Svettiga tjocka gubbar som står och sjunger nån gammal bete. Ja jag får väl stå ut. Haha! Hittar ju på nått ialla fall.

Nä nu får jag fortsätta. Amanda fondell hjälper mig. Hon e ju helt underbar!!


Ursäkta


Jag, Matilda och Sandra på nyår.


Det har inte blivit bloggat på flera dagar. Usch och fy på mig. Jag är tröttt som en gnu dygnet runt. Fattar inte riktigt vaddet är. Lägger mig vid elva, vaknar vid elva.. Inte alls likn mig. Nu är pluggandet igång igen och jag gör allt annat för att slippa tänka på det. Fy farao! Men idag måste ja verkligen sätta mig så ha får nått gjort! Ha en fin dag mina vänner!


RSS 2.0