Torsdagsmys

Ett glas vitt och mysig musik. Vilken underbar torsdag!Åå idag landade min älskling i Sverige och imorgon kommer hon hem till Ed. Underbart!
/ E.R


Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnenJa, jag vet att hon är söt men håll tillbaka
För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat..


Bruno MarsLätt en utav mina favoriter för tillfället!


Oh I'm scared of the middle place between light and nowhere

Äntligen lördag! Solen skiner idag. Underbart! WHAT A DAY! Ska alldeles strax plugga lite. Skönt att få gjort så mycket som möjligt. Därefter ska jag göra lite ärenden nere på Ed inför ikväll då det blir kalajs på Gamla Real för Lena och Amanda. Kommer nog bli alldeles toppen. Har faktist till och med betsämt vad jag ska ha på mig. Helt otroligt för att vara mig. Väldigt skönt! Ja va underbart med helg! Vi kanske hörs senare.

/ E.R


Easy come, easy go, that's just how you live


/ E.R


karlstad

Sitter just nu på subway och har ätit frukst. Ska steax gå bort till torger och möta de andra i klassen. Ska tydligrn ha obligatorisk stadsvandring så jaaa jag har åkt till karlstad över dagen endast på grund av detta. Hadr nog hellre velat sita hrmma och skriva på min uppsats. Blää. Orkar inte flänga fram och tillbaks så här. Förhoppningsvid blir det bätte nästa termin få jag kanske pluggar på annan ort. Mer säger ja inte. Haha! Nä nu får ja sticka bort och gå.den där jäkla vandrigrn. Hoppas dagen går fort. Hej hej positiva dagen! / E.R

I must quit you!


I gave up coffee and cigarettes
I hate to say it hasn't helped me yet
I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday
I poured my booze all down the kitchen drain
And watched my bad habits get flushed away
I thought that that would keep my head on straight
And all my pain would be in yesterday


Kursplaner och allt annat mas.

Fick precis svar från högskolan väst ang. byte av lärosäte och oj va krångligt allt var. Det kanske blir lättare att läsa på distans? Ja jag ska ta mig en funderare på detta.

Nu har jag precis ätit lite frukost och ska strax sluka mig ner i de underbara böckerna. Undrar hur mycket jag orkar skriva idag? Det kommer dröja innan ja uppnått 20-30 sidor. PUST! Ja jag ska inte klara. Det fixar jag säkert.Vilken underbart solig dag idet är idag!
/ E.R

Typiskt!

När jag verkligen längtar så in i norden till sommar, beställer sommar kläder och lyssnar på sommarmusik så börjar det SNÖA?!  Nu blev jag nästan lite ledsen i ögan. Okej det är bara februari än men jag hoppas att tiden går fort. SOMMAR NU TACK! Jag vill kunna gå i slappa linnen och jeans shorts nu! En utlandsresa låter behövligt tror jag? Någon som vill bjuda mig på en? Ja tack!


/ E.R

7 februari 2011

Oj vad dagarna bara svischar iväg. Var nyss nyår tycker ja och nu har snart halva februari gått. Jaa tiden går snabbt. Bra tycker jag för då kommer sommaren fortare. Dock kan tiden gå vääldigt sakta när sommaren kommer. haha!

Pluggar hemma idag och imorgon, sen åker jag till Karlstad på onsdag då det blir skola onsdag och torsdag. Sen hem till ed igen för på lördag blir det kalas på Gamla Real. Amanda har fyllt 20 och Lena 25. Kommer nog bli kanon. Självklart har jag samma problem som vanligt. Vad ska jag ha på mig? kanske kan klicka hem något från Nelly om jag hinner? Jaa vi får se hur det blir.Nej nu ska jag försöka ringa några samtal till högskolan väst och sen blir det plugg!
/ E.R

sniken

Har känt mig lite sniken det senaste så har därför inte orkat blogga. Jag hoppar lusten kommer tillbaks snart. Har iaf haft en mysig helg. Nu ska jag sova för imorgon väntar plugg. Gonatt! /E.R

RSS 2.0