Just i denna stund

Tar några cider och laddar upp för en kväll i Grebban!


Fredag

God morgon! Ligger fortfarande i sängen men ska strax palla mig upp. Känner mig pigg som en lärka idag och jag tror nog att dagen kommer bli lyckad! :) ska snart iväg till skolan och jobba, där jag är själv i klassen idag. Sen ska ja försöka ta ett varv med Milla runt sjön. Ikväll vet jag inte vad det blir men skulle nog tro att det bli en lugn myskväll.


Jaaaa äntligen torsdag!!!


Alltid torsdag, jag älskar torsdag!! Nu ska jag strax plocka upp lite här hemma och bege mig till frissan, därefter ska jag vänta på tåget och sen åka hem till Ed. Det ska bli skönt att komma hem! Vad som sker sen får jag se. ta några varv runt sjön är ialla fall inplanerat och även en fika om det hinns med. Ja jag får se. har jag tur så är jag ialla fall på ed vid fyratiden :)


Kent <3


Idag släppte Kent sitt nya album och jag har nyss tagit en liten promenad och analyserat de nya låtarna, och ja det låter så där alldeles underbart som det brukar när det gäller Kent. Detta gjorde hela min dag!


Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak.


Hon har flyt!


Stack ner på stan idag med en sväng i hopp om att hitta något mer att ha till helgen. Ramlade in på Bik bok som tydligen hade 50% i hela butiken och ramlade därmed ut med en påse innehållande ett linne och en tröja! Hej hopp det gick av bara farten men fynd var det vill jag lova.

Kom hem, fixade lite hemma och satte mig vid datorn med ånges i bröstet över att vi inte fixat boende inför midsommar. Snubblande in på en massa sidor och hipp happ så stod jag där med en färdig bokning. Så midsommar kommer även detta år spenderas i Grebbestad, och denna gång mitt i smeten! Det går bra nu känner jag. Nu ska jag dammsuga och glo på film resten av dagen! Ibland lyckas jag då :)


Älskar vår


Onsdag


Hej hopp! Nu ska jag strax sticka till skolan för ett seminarium och sedan tar jag helg, från skolan i alla fall. Imorgon ska jag till frisören vid tio och sen sticker jag hemm till Ed igen där det väntas jobb och fest. Vad som annars sker idag vet jag inte. tänkte lägga näsan i böckerna en stund när jag kommer hem iaf. Hoppas att allt är bra med er!


God natt

Trött, förvirrad och glad tjej kryper nu ner under täcket i hopp om att även morgondagen kan ge lite fräknar på näsan.


Live på Cirkus


Sitter hemma och filosoferar över mitt liv samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horns konsert från Cirkus. Har ni lyssnat på den? Den är alldeles alldeles underbar!!


Oj förlåt

Har inte bloggar på alldeles för många dagar men jag har helt enkelt haft fullt upp. Efter en mycket mycket lugn helg befinner jag mig nu i Karlstad där allt e som vanligt. Skolan har rullat på och idag har jag faktiskt varit ledig. Och på mån lediga dag passade jag på att ta en filamed min kära gamla gymnasiekompis Lina. Satt i solen i nästan tre timmar och bara prata strunt. Sen kom även Elin förbi en sväng. Efter några timmars fikande blev det lite shopping. Ja gick runt och strosade i alla affärer som var i hopp om att hitta något nytt inför helgen då jag ska ut. Efter några timmars letande fann ja till slut en klänning på gina med en alldeles underbar öppning i ryggen. Dock var den svart men då kanske den blir mest användbar i alla fall. Hoppas ni också haft en bra dag.


Helg

Helgen är här och idag har jag gjort minsta möjliga. Var borta på EM och hittade mitt dröm köksbordet och har även tagit mig två varv runt pölen. Här blir det alltså inte mkt gjort idag. Hade tänkt oss ut på bus ikväll men den planen verkar vara avstyrd. Vad som sker istället får vi se på.


Vi höll tillbaka våra tårar och vi blundade för varann

Mot jobbet på möte innan ja drar mig ett varv runt sjön.


When I get that feeling It so revealing



God morgon! Idag var det riktigt kämpigt att ta sig ur sängen men nu är jag uppe och ska ssnart åka till skolan. Där vänstas skola fram till tolv innan jag sticker hem till Ed igen, och sticker på möte på Willys och tar mig några varv runt sjön! Ååå va skönt det ska bli att komma hem :)


Allt som du gör blir till pärlor på min panna


i'd apologize but i don't realize what i'm doing wrong


Idag är jag alldeles ledig! Har hunnit med att fixa och dona lite här hemma, tagit en fika på stan och även fixat mig en tid hos frisören! Hur underbart som hellst! Det är verkligen behövligt! Resten av dagen ska jag plugga, laga mat och försöka mig ut på en joggingtur. Sedan packa väskan inför imorgon då ja sticker till Ed igen. Där väntas förhoppningsvis en lugn helg för mig, då min plånbok tycker det räcker med slöseri. Men vi får se hur det artar sig. Det är skönt att inte ha någonting planerat! Hoppas att allt e bra med er!


Högts upp på önskelistan


Jag skulle kunna döda för en sån här fin vit 50-tals pinnsoffa just nu. Åå vad jag vill ha en sådan! Finns det någon underbar liten själ där ute som kan fixa det åt mig? Och gärna en ny lägenhet som jag kan fylla mina underbara prylar med. Synd att det är sjukt långt till julafton, men om jag e riktigt snäll kanske jag kan få den i förväg? Då hade jag blivit en glad tjej!

Nej, slut på drömmandet! Jag har inte plats med mer prylar som det ser ut i dagsläget. Först behöver jag en större lägenhet.
Tack för mig och godnatt! <3


Inspiration

eme



 

 



 


Just i denna stund


Mot gymmet

Idag var det en riktigt skum dag. När jag vaknade var marken helt vit här på Haga. Pratade med min kära vän Id som påstod att den inte var ett dugg snö uppe på Uni och mycket riktigt var det så. Där uppe var det sol och gröna gräsmattor. Nu börjar även snön smälta bort här. Dock ser det ut som att det snart är ett riktigt ruskväder som är på ingång. Himlen e alldeles svart.

Nää nu ska jag strax möta upp Evelina och dra mig till gymmet. Har nog inte vart där på två veckor så nu är det nog dags. Tänkte även ta mig dit imorgon bitti. Ja vi får se hur trött jag är.

 


Dör lite smått...

Tror jag bli illa tvungen att ta bussen till skolan...


Maybe it sounds silly but I can not get you out of my head. It hurts so much I miss you.


Ikea


Soliga måndag

Kallt som tusan ute men solen skiner och himlen är klarblå. Snön har inte hittat hit än vilket e fruktansvärt skönt.

Skolan idag var fruktansvärt onödig och ja kunde lika gärna legat kvar i sängen hemma i Ed. Handlade efter skolan, åkte hem och slängde mig i soffan och somnade som en stock. Fyy va trött jag är hela tiden. Nu ska jag iaf strax möta upp Edith och åka ut till Ikea. Hoppas att allt e bra med er!!


Just i denna stund

Kanske dags att inse att det inte går att ha påsklov så mycket längre till. Blir nog illa tvungen att sitta med näsan i en bok ikväll.


Söndag

God morgon! Ska alldeles strax sticka till jobbet. Jobb till fem och sen ska j inte dit på en månad. Efter jobbet ska j försöka dra mig runt skön, om det nu inte regnar fortfarande. Sen blir jag nog tvungen att åka till Karlstad. Har ingen lust men borde verkligen gå på föreläsningen imorgon. Kanske stannar jag i Ed och sover sista natten hemma och går upp äckligt tidigt imorgon istället. Jaa vi får se hur det blir.

Igår hade ja iaf en bra kväll i Järbo med mammi, pappi, farmor, faster och farmors bror.

Nej nu får ja synda mig till jobbet. Ha en fin dag!!


Heej!

Provar att göra ett nytt inlägg med min nya telefon. Äntligen har jag fått igång den så nu e jag kontaktbar igen. Dock har ja nästan inga nr kvar så skicka ett sms väl. :) Nej nu e snart min rast slut och ja ska sticka in och jobba igen. Hej hopp!!


lördag morgon

Nu ska jag strax sticka till jobbet och därefter åker ja till farmor i Järbo. Woop woop!! Återkommer om jag finner tid över. Ha en fin dag!! :)

Och sluta lova varann att ni ska hålla fast i varann för sådant stämmer bara i filmer, det borde ni förstå .


Fredag den 13:e

Hej hopp och god morgon. Idag tog jag mig en riktigt go sovmorgon då jag vet att jag inte kommer kunna göra det på en veckas tid framöver. Har nyss tagit en dusch och känner mig faktist ganska så glad åt livet idag.......... då min nya mobil ligger nere på Konsum och vänar på mig. Yehoo! Äntligen ska jag få en som är hel och ren! Tackar mig själv för att jag unnar mig detta.

Igår var det skola som stog på schemat. Åkte dit upp och pysslade och spelade typ spel i tre timmar. En mycket givande lektion eller? Nej knappast men skulle jag inte gått dit skulle jag få en bigballaboom uppgift i straff istället så bäst att man pallar sig dit. Sedan träffade jag Lovisa och Mikaela i stan, käkade och shoppade. Jaa bara lite. Ja jag skulle ju inte men det råkade vist flyga med två små linnen i farten. Nästa gång ska jag vara duktigare...

När jag kom hem tog jag mig tre varv runt sjön och åkte även en sväng till Hanna där jag fyndade i hennnes garderob. Nu får det räcka med kläder för ett tag, förhoppningsvis.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker. Ska försöka boka boende i STockholm inför Summerburst och även ta ett varv med Hanna om det hinns med. Ja det blir iaf en mycket lugn helg för mig, och det behöver jag nog.



Ett av de två linnen jag handlade på H&M. Jag älskar verkligen Conscious Collection.

Where am I going somewhere? where am I going?


I was born to endure this kind of weather.

Idag har det varit en riktigt tråkigt och regnig dag, men jag trottsade vädret och drog mig tre varv runt sjön. Efter varvet i förmiddags såg både jag och Sofia ut som ett stycke dränkta katter men när jag sen tog de andra två så tittade allt solen fram lite försiktigt. Hur skönt som hellst!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen lägga mig om en stund. Sticker till skolan för en dagstur imorgon. Skönt att andas lite stadsluft igen. Har även fått med mig Lovisa och Mikaela som ska kika i affärer. Själv ska jag försöka att inte shoppa något. Vi får se hur jag lyckas med det.


How can I love when I'm afraid To fall?


Tisdag redan men det känns som måndag. Skulle egentligen varit i skolan idag men e ledig imorgon så åker inte upp fören på torsdag. Tar med mig ett par småflickor som håller mig sällskap på vägen också. Det e aldrig kul att åka själv.

Igår kväll var det verkligen helt omöjligt att somna vilket resulterade i att jag sov mort hela förmidagen. Därfter har jag hunnit ta en fika på cafét med Sofia. Nu ska jag strax ta tag i städandet här hemma då mitt rum ser ut som ett bomb nedslag. Gick lös i min garderob i lördags då jag inte hitta nått att ha på mig, och sen har jag inte orkat tagit tag i det så det är nog på tiden nu.


Lilla ego


Sorry


Dåligt med uppisar det senaste men det har vart fullt upp i påsk med jobb, fest, familjemys och en massa annat. En helt okej helg. Idag är det fruktansvärt äckligt väder ute. Snöar och regnar om vart annat. Har legat i soffan hela dagen men som tur e ska ja iaf åka till Hanna på lite mys strax. Väntar bara på att min bil ska komma hem :)

Har ni haft en bra påsk? :)


Glad påsk


hoppas

Låt mig få lite tur med mig nu. Snälla gud eller något annat som vakar över mig, vad det nu kan vara. Gör så att jag får min dröm igenom och att allt går som jag vill. Snälla jag behöver lite tur nu. Hoppas hoppas hoppas!! Det enda som behövs är lite flyt!!

Hemma


Kom hem för ett par timmar sen från Karlstad. Hade sjukt ont i huvudet när jag kom hem men efter att jag tagit mig en lur känner jag mig piggare. Idag har jag nog inga större planer. Ska ta mig ett varv runt jön vid halv nio tider. Sen blir det upp imorgon för kneg. Sen får jag äntligen ta lite påskledigt. Jippi!! Sen imorgon kväll får vi se vad som sker. Jag vill ut på bus!


Bokat och klart


Kenyaresan är nu bokad och betald. Det känns helt underbart! Lämnar Sverige den 13 oktober och åker inte hem fören den 12 december, jagom till allt julstök. Ååå vad jag längtar. Hoppas att tiden går fort!

För övrigt har dagen rullaat på. Skolan gav mig inte så värst mycket. Kände mig mest som ett stort frågetecken. Därefter har jag pyslat lite här hemma och även fått gjort lite plugg. Nu tänkte jag strax krypa ner i soffan och kolla film. Imorgon sticker jag hem till Ed igen där det tydligen väntar lite jobb på torsdag samt möte innan jag tar påskledigt. Vad som sker då är fortfarande oklart men jag är sugen på att gå ut, iaf torsdag och lördag. Ja vi får väl se hur det blir. Det bästa vore nog att stanna hemma och lägga pengarna i reskassan istället. Men lite kul får man väl ha också`?! :)


Why you ask yourself, why you're so afraid


Maybe tomorrow you will make a change
 Maybe someday soon you will find the strength


Tisdag Fm


Fick vist se när jag steg upp imorse att jag inte började skolan fören vid kl 13:15 idag. Så eftersom jag redan hade gått upp så ställde jag mig och gjorde pannkaksfrukost. Hur gott som hellst!

Åkte alltså till Karlstad igår. Pappa körde mig till Mellerud där jag skulle gå på tåget runt halv nio, men när jag väl var där så var tåget en timma försent. Fy tusan. jag åker sällan tåg, men när jag väl göt det så är det alltid förseningar hit och dit. Vad är Sj:s problem?! Kom iaf fram till Karlstad till slut. Dock insåg jag att jag glömt min sminkväska i Ed, så det lär bli två sminkfria dagar på uni. Inte helt okej! Men det får la gå. Imorgon kommer jag iaf hem igen och tar lite påskledigt.

Föresten har jag sett att jag fått en hel del fler nya besökare, vilket självklart är sjukt kul! Tack för det. Det hade vart ännu roligare om ni lämnade lite spår efter er också. Tack kära ni :) Nu ska jag fixa mig och ta bussen upp till Uni.


Things can change in love, but sure feels good at first


Nähä


Min sovmorgon varade inte värst länge idag. Två vilddjur till hundar tyckte det räckte att sova till tio över sju så då var det väl bara att gå upp. Just nu känner jag mig som ett ras och skulle göra vad som hellst för att krypa ner i sängen ingen. Idag har jag inte en enda plan, (förutom att träffa Sofia innan jag åker till Karlstad) så om någon är sugen på fika, promenix eller liknande så kan ni väl höra av er :) Hoppas att ni får en fin och solig dag. Nu saknas bara lite värme.


Ingenting kan stoppa mig


Redan söndag kväll, snart måndag morgon. Blev vist inget Karlstad för mig idag, förhoppningsvis imorgon. Ska strax hoppa i säng och läsa några kapitel innan john blund kommer på besök. Trött som ett as, men känner ändå att jag inte kommer kunna somna. Men imorgon ska ja iaf ta en mega sovmorgon!! Jobbade på Willys förut och lyckan är alltid total när man vet att det är många dagar tills man ska jobba igen. Vist trivs jag väl okej på mitt jobb, men eftersom att man går och vet att det bara är tillfälligt så länge man pluggar så känns det inte ett dugg utvecklande och rent av jobbigt. Jag vill ju jobba med det jag älskar, jobba med barn. Men 30 veckors utbildning kvar (om man räknar bort sommarlovet förstås). Vist låter det inte så illa? Åå va jag läntar efter att få ta min examen nu.


RSS 2.0