TA MIG TILL KÄRLEK, TA MIG TILL DANS, GE MIG NÅT SOM TAR MIG NÅGONSTANS!

Första veckan VFU:n nere på Snörrumskolan avklarad! Just nu känner jag att ja verkligen valt rätt yrke. Vilken känsla. JAG ÄLSKA DEN!!
I helgen blir det jobb, 40 års kalas ch sen ännu mer jobb och kanske lite plugg. Men jag är inte ledsen för det. Allt känns så bra just nu!

Förövrigt är jag sjukt sur på snöväder och skulle behöva lite sol!

/ E.R


Allt annat!

Allt annat tycks varar roligare idag än att plugga. Som typ städa, käka pepparkakor och spela in låtar. Hejja hejja! Tentan är ju imorgon!!

Nu är det föresten inte långt kvar tills vi kör igen!!


Nej nu ger jag historiaboken ett sista försök!
/ E.R


Fy farao!!

Nu vill jag har torsdag eftermiddag så den där jäklans Historiatentan är över!!

Sitter föresten och lyssar på min guldklimpslista på Spotify.
Här kommer lite smakprov på vad som finns för gamla godingar där :)


Nä nu får jag fortsätta med plugget!
/ E.R


En kylig novemberkväll

Har nästan nyss gått ett varv runt sjön med Johamma och Matilda. Fy va kallt det är ute nu. Stack verkligen på hela benen. Men skönt när det är gjort i alla fall. Härligt att göra något annat än bara sitta och bläddra i de där jäkla böckerna.

Nu har jag lagt ner pluggandet för idag och slall sätta mig framför pianot en stund. Vet inte vad jag skulle gjort utan musiken. Hur klarar sig folk utan den?!

Satt föresten och kollade in en massa gamla kort och oj va jag saknar mitt långa hår.


Nä nu väntar pianot. Ha det bra!

/ Emelinn


Måndag och ny vecka.

Har lite ont i mitt huvud idag. Illa illa. ! Ska snart sätta mig och sjunka in i historiaböckerna. Har salstenta på torsdag om hela Sveriges historia från forntid till 1920. Jippie! Hur kul som helst...verkligen..

Har haft en seg och väldigt lugn helg. Har inte lyckats gjort någonting, eller joo pluggat! Ja nått mer har jag väl kanske gjort, som typ kört bil, färgat håret och vart på bio. Kul helg! Härligt att inte vara ute på bus iaf. Nästa helg går dock i andra färger. Johnossi spelar på Nöjesfabriken och ett helt gäng tjejer kommer upp till mig. KOmmer bli fruktansvärt kul.

Nästa vecka börjar jag förövrigt min praktik. Ska bli skönt att komma ut i verkligheten i några veckor, och speciellt nu i juletid. ÅÅ så mysigt. Då stannar jag i Ed fram till januari.


Nä här får jag inget gjort. bäst at starta dagen.


- det hade för övrigt vart helt underbart med en utlandsresa snart!!

/ Emelinn


RSS 2.0