Måndag

Ännu en vecka över och oj vad tiden går fort. Helgen har varit galen och jag e supertrött! På torsdag bär det av mot nya äventyr igen. Då lämnar jag och mina brudar Sverige för ännu en 40 timmars partykryssning. Åå längtar!


Ny vecka, nya möjligheter!


Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt!

Vilket underbart väder det är idag! Ska ut och gå med Amanda och Sandra om en timma tänkte jag. Har jobbat fram tills halv två idag nere på skolan vilket var väldigt skönt. ÅÅ va jag älskar mitt framtida yrke. Allt känns bara bättre och bättre!

Nej nu ska jag slänga i mig en macka och ta loggrundan!

/E.R

Let the sunshine in

Har nyss vart uppe på friskis och tränat ett medelpass. Var alldeles nyss pass för terminen och vilken låt tror ni dem hade med om inte let the sunshine in. Åå fick musikalminnen. Nu längtar ja tillbaks till gymnasiet!!


/ E.R

En helg i bilder

Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär.

Nu har jag pluggat hela färmiddagen och är färdig med allt religionsarbete som egentligen skall vara inlämnat på måndag så ja, nu är jag ledig från skolan tills på måndag. GÖTT! Frågan är bara vad jag skall sysselsätta mig med nu i nästan en vecka?! Skall försöka träna lite idag iaf. Har nog inte tränat på ca. två månader så det kanske är dax för det nu. Skulle behöva sola också. Japp det ska nog hinnas med.


Snälla ge mig sommar NU!
/ E.R

00:39

Ville bara säga gonatt! Ska be till högre makter om att min morgondag blir bättre. Nää ja ska inte klaga. Det här va onödigt! / E.R

Skål!


Skål och trevlig lördag!
/ E.R


Beslutsånget

Efter att ha snozat i 45 minuter har ja äntligen kommit upp och skA strax gå till skolan. Sjukt trött men idag e det sista skoldagen för veckan iaf. Och nästa vecka har vi skriv vecka så då befinner ja mug hemma i ed. Ikväll är det klassfest som gäller. Det kommer säkert bli jätte kul men jag har faktist lovat mig själv att vara lugn ett tag så jag tar nog bilen hem istället. Ja jag är tråkig jah vet. Men ska iaf in på bergvik och köpa en byxdress ja provade igår. Höhö. Så på ett sätt gör der inte så mycket att ja hoppar klassfesten. Nej nu ska ka gå till skolan. Ha en bra dag / E.R

Tankar om tid.

Ibland önskar jag att man kunde dra tillbaks tiden, som en tidsmaskin lixom. Det finns så mycket jag skulle vilja göra om. Lixom misstag jag begått. Men och för sig kanske det är menat att jag skulle begå dessa misstag. Annars kanske ja inte hade kunnat ta mig hit. Kanske hade jag inte kunnat utvecklats till den person jag är idag. Men vist är tiden ändå spännande? Vi kan inte styra över tiden, men tiden kan styra oss. Ja vist är det märkvärdigt. Mina handlingar och när dem sker påverkar mig, min personlighet och min syn på mig själv. Tiden är verkligen ett otroligt fenomen.

onsdag 22:06

En nästan vanlig onsdag, nästan.. Började kl 13 i skolan så gick upp vid tio fixade mig, slängde i mig någon torr gammal macka och gick till skolan. Riktigt seg dag! Hem igen för att hämta ett par skor att klacka om. Åker till bergvik och kommer på när ja parker att skorna står kvar i hemma i hallen. Typiskt!! Självklart nöjer jag mig inte med att starta bilen och åk hem igen utan måste ju kika i lite affärer först, vilket var ett stort misstag. Iaf så åker jag hem med en betydligt tunnare plånbok (hur den nu kan bli tunnare av att dra ett jäkla plastkort?! ) och därefter sättermig i soffan och sätter på en tjejfilm och snyftar lite samtidigt som jag tycker synd om mig själv och för tillfället känner mig ensamast i världen. Därefter vaknar jag ur min lilla bubbla och inser va mycketja inbillar mig. Jag har allt jag behöver för tillfället och känner mig otroligt lycklig. Det gäller bara att lägga focus på det positiva i livet. Jag har det faktist hur bra som hellst. / E.R

Planering planering..

Oj vad jag har sovit länge idag?! God morgon!
Nu ska jag strax sätta på mig lite kläder, käka frukost och börja plugga. Ska för söka få ihop iaf en powerpoint idag. Ja det borde väl inte vara så svårt? Haha!
Sen blir det att kolla på vad ja ska ha på mig ikväll. varför är detta alltid ett återkommande problem? Ja jag hittar nog säkert någon gammal trasa i min väldigt stökiga garderob. När all är fixat där hemma rullar jag och Sandra iväg. Första stoppet blir Säffle där vi ska hämta Sanna och Lisa och därefter åker vi mot Karlstad. Jag är inte sugen på att skåla i kväll utan hade hellre legat hemma och kollat film men jag hoppas jag ångrar mig inom kort.

/ E.R


Bildbomb!

Ut på nya upptåg!

Nu var både jul och nyår över. Nyårsaftonen var helt okej men nyårsdagen var underbar! Startade upp det nya året på Tempel i Karlstad med 100% party. Helt lyckat måste jag säga. Men nu är det inte slut med detta. Imorgon fortsätter vi skåla och dansa på Nöjes då Sidney Samson är där. Kan det bli bättre?! Nej ja tänkte väl det..

God fortsättning!

/ E.R


RSS 2.0