Det nya året står för dörren


Nyår 2010/2011


Nyårsafton redan. Hur fort gick detta året egentligen?! Jag hänger inte med. Året som varit har iaf vart toppen! Har haft många glada stunder och den bästa sommaren i mitt liv! Jaa det e sant. Jag och mina tjejer har hittat på så mycket kul! Sena galna sommarnätter. Jag hoppas att detta år har lika mkt tokigheter att bjuda på! Kanske skulle man kanske skaffa sig något nyårslöfte också? Men fy va jag e ålig på att hålla sånna.. Kanske skulle sätta upp några mål med året ändå. Kanske att ha sjukt roligt, skaffa mig minst en ny tatuering och införskaffa mig en ny gura. Det låter som tre riktigt bra mål! Något jag nog kan försöka hålla! Jag känner mig taggad för ett nytt år!

Kvällens planer är ite så glammiga. Nyårsfixande känns lite överskattat. Man planerar och planerar och planerar och skapar sig stora förhoppningar som man sen blir besviken på. Go with the flow består denna nyår av. Inget e fixat och att får bli so det blir! Det känns ruggigt skönt! Nä nu ska jag sätta slänga fram symaskinen och sy upp min klänning. Gott nytt år mina vänner! <3


The Victoria´s Secret Fashion Show 2011



Eftersom jag missade tv sändningen så kikar jag nu :)


New year

new year

Lite nyårs insperation.

Min jul 2011


Tisdagssysselsättning

Att spela in med mobilkamera ger usel kvalitet. Här är iaf ett smakprov!


Så var julen över

Oj vad tiden går fort. Efter att ha jobbat nästan hela julen så firades det lite extra på juldagen då Matilda stod för förfesten innan vi begav oss till det beryktade hotellet. Haha! En halvokej kväll enligt mig. Annandagen spenderades i Uddevalla hos min faster. Jag var självklart trött som ett as men ändå väldigt trevligt. Kanske kan försöka lägga in lite kort senare idag. Ja jag får se.. Nä nu ska jag inta mitt älskade piano. Hej då länge!


Juldagen

Färdigjobbat för denn julen. Nu avnjuter jag en grogg. Hoppas vi ses i dimman gott folk :)

Julafton


God jul alla! :) Nu sticker jag och jobbar några timmar :)


JUL I VÅRT HUS


Granen är klädd, skinkan e i ugnen och snart blir det uppersittarkväll :)


Dan före dopparedan



Nu sticker jag till fritids för en hel dags jobb och sen blir det julstök. Underbart! Hoppas nu får en fin dag, för det ska jag ha. :)


Surface to Air: Spring 2012 Video Fashion Week


Wishlist 2011

wishlist

Elsas värld




Åå va jag älskar Elsas värld på tv3play. Dock är den väldigt olik boken, som jag även läser just nu (Elsas mode) men ändå så tycker jag den e så klockren. Här kommer avsnitt åtta som släpptes idag (det komemr ett nytt ansvitt varje torsdag kl 18:00).


3.1 Phillip Lim


 3.1 Phillip Lims nya vår kollektion är helt underbar! Dock gick det inte att lägga in några bilder på bloggen men kolla in länken här nedan. Hoppas man får se imsperation av detta i budikerna till våren! Me like!!
http://www.style.com/fashionshows/complete/S2012RTW-PLIM?page=2


Dan före dan, före doppardan!


Två dagar till julafton och jag känner inte den minsta julkänsla just nu! Snälla någon hjälp!! kanske kan det bero på att ja jobbar en hel del just nu. Idag har jag haft en riktig pysseldag på fritids. Och barnen är alldeles spralliga. De väntar nog på tomten tror jag. :) Annars e allt fint och imorgon väntas ännu en dag på fritids. Sen ska familjen spela bingolotto, laga den årliga julskinkan och klä julgranen. Vi får hoppas att julstämningen kommer då!


Min bebis


Min älskade bebis Frodo myser i min säng!

Nu kryper jag ner i sängen och taggar fyra dagars jobb. Imorgon och på fredag blir det jobb på fritids och på julafton och juldagen blir det jobb på Willys. Ja man får väl passa på att jobba på sitt jullov? Haha! På jul slutar jag ialla fall tidigt och på skolan trivs ja ju så bra så detta kommer att gå finnemang. Nää nu kallar sängen. Godnatt mina kära läsare!


Inspiration

Insperation



Mario Testino

¨


Mario Testino är verkligen en sjukt grym fotograf!


Ur mina högtalare just nu!


Swedish House Mafia – Antidote
Pitbull Featuring Enrique Iglesias – Come N Go
Selena Gomez & The Scene – Bang Bang Bang
Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia
Petter – Måste vidare
Afrojack, Dimitri Vegas, Like Mike & Nervo – The Way We See The World (Tomorrowland 2011 Anthem) - Short Vocal Edit
Original – Freedom (Dj's remix) - original
Sean Paul – She Doesn't Mind
Katy Perry – The One That Got Away (Mixin Marc & Tony Svejda Peak Hour Club Mix)


Good Morning, wachsam und glücklich.



Idag blir det att städa och tvätta här hemma. Det behövs nu inför jul. Inte många dagar kvar. Och jag tror att ja e så gott som färdig med julklapparna. Ska strax hoppa in i duschen och sen åka och handla åt pappa så kan kan göra köttbullar. Mumms! På jul är enda gången vi äter köttbullar i vår familj (alltså hemmagjorda) ch eftersom det nästan bara e köttbullar som jag gillar på julbordet så passar det perfekt!


Tomorrowland


Vill inget hellre än att åka till Beligen till sommarn. Det hade vart helt sjukt!!


Life


Sängen kallar

Nu kryper jag ner i sängen och stället klockan på 05:00. Det känns inte helt okej. Och jag måste bara läsa ett par kapitel i Elsas mode. Ja borde verkligen försöka sova men boken lockar mer. Åå typiskt! Jaja god natt köra läsare! :)

Kul


Åå va jag gillar nya facebook. Lite roligare, lite finare och lite personligare!!


Mys



Just nu ligger jag i soffan och käkar kakor, dricker juice och läser STYLEBY. Sjukt bra tidning! Riktig kvalitetstid! Det finns inget bättre än att mysa med en tidning och något gott! Skönt att slappa efter en heldags arbete på skola.
Imorgon blir det till karlstad igen över dagen för att göra sista skoldagen för denna terminen. Det ska bli sjukt skönt med jullov, även fast jag har en hel del plug över min ledighet.


Besviken

Åkte till Överby för att införskaffa mig några julklappar till mig själv och kom endast hem medd EN påse. Det är ju helt otroligt. Har jag blivit sjuk tro? Jag som älskar att handla och ofta bränner alldeles för mycket pengar på kläder hittade inte ett skit! Tyckte det var riktigt dåligt med godingar idag. Ja en stickad tröja fick jag i alla fall, och nya akrylnaglar. Det är ju alltid något :)


Söndag igen


Nu sticker jag till stan och handlar julklappar! :)


En vecka till jul

Sitter och käkar frukost framför tvn med mor och far. Idag blir det nog julbak och imorgon blir det nog att åka till stan och shoppa julklappar. Vart vi ska åka vet jag inte. Skulle vilja åka till Göteborg men tåget går vist väldigt dåligt på söndagar så vi får ta det i mellandagarna istället. Så skulle tippa på att vi åker till Överby eller Nordby.. :)


Sköna fredag

Idag är jag trött som en gnu och vaknade precis. Inte okej att sova så här länge. ÅNGEST!! Nu ska jag försöka ladda ner nån bra film och mysa med innan jag sätter igång med pluggandet. Sen blir det pepparkakshusbakande och städande. I helgen finns heller inga planer men det lutar mot att det blir lugnt. Har en hel del plugg som borde göras så det passar ju perfa!


Igår blev det julemys hemma hos Matilda med Rocky roads, glögg, julmust och en massa julmusik.
Fick även några timmars jobb igår! Härligt!!!


Otur

Idag var tanken att jag skulle till doktorn men när jag väl kom dit så påstod han att han vara sjuk, så det va bara att traska hemmåt igen. Så nu hela morgonen har jag legat i soffan och myst med Sunes jul. Ska åka hem till Ed lagom så att ja kan hämta upp mamma på jobbet i Bengtsfors. Ikväll har ja inga planer, så vi får se vad som sker. Tänkte ialla fall försöka baka ett pepparkakshus. Ska inte till skolan fören på tisdag så nu e jag hemma i nästan en vecka. Ska försöka få gjort lite plugg då så man inte behöver sitta med allt över jul!


Shoppingtur

hade skola till 15 idag och sen stack jag direkt ut till Bergvik för en liten shoppingtur. Hittade inte värst mycket. Inskaffade mig en schal i julklapp till mig själv, det var det enda. Sen gick jag bort till Ikea och strosade runt i ett par timmar. Fick mig lite smått och gått till lägenheten och även några få julklappar. Sen blev det handling på Maxi. Där gick alltså hela den pluggeftermiddagen. Haha!
En ny rosa ljuslyckta jag inskaffade mig på Ikea idag. Den blev perfekt som ljuslyckta! Skaffade mig även en likadan grön. Mysigt!


Lördagen den tionde december


Idag är jag seg som ett as! Matilda bjöd på middag igår och då blev det självklart några glas vin. Idag känns det. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och ladda om på nytt för ikväll verkar det som att vi ska ut. Känns halvjobbigt just nu men bartystämningen kommer väl igång om en stund igen. Annars har det inte hännt så mkt. Livet leker just nu och allt känns helt okej! Nä bäst jag sätter igång nu!


Hej mitt vinterland

Sitter på bussn mellan Åmål och Ed och här är skogarnaalldeles vita och inte alls som i värmland. Hur härligt som hellst! Mötet hos logopeden gick bra och väldigt fort. Jag han handla lite julklappar pp stan också. Härligt! Fick för en stund sen skickat till mig en sjukt grym lfåt på spotify som jag dunkar för att få tiden att gå fortare. Ska försöka lägga in den på blggen sen om ja hinner. Men först när ja kommer hem blir de att fixa sig lite och gå ner till snörrum på trivselkväll. Mysigt! Nä om man skulle försöka sova lite på bussen innan kanske..

Oh Thursday



Nu ska jag sticka iväg på möte innan jag sticker hem till Ed! Woop Woop!

Helg


Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Braking dawn. Jag njuter av att det redan e helg! Dock e jag kvar i Karlstad tills imorgon då ja har tid hos min Logoped. Men sen sticker jag allt hem. Därefter finns inga planer. jag vill baka pepparkakshus!


Det luktar SHM


Nu har arrangörerna även bokat Sebastian Ingrosso till Summerburst. Kan det vara så att den tredje medlemmen i Swedish House Maffia kommer medverka också tro? Det skulle blir grymt!

Axwell




AXWELL bekräftad som första huvudakt för Summerburst 2012

Jag känner redan på mig att detta kommer bli grymt!

http://www.metro.se/noje/summerburst-tillbaka-2012/Hdzkle!XoFnCBcfPRKAaLMmL6F0w/

Min helg!

Helgen gick alldeles för fort. I fredags blev det lugnt och det hände inte allt för mycket. På lördagen blev det först julmarknad, sen julbord med Willys och efter det en tur till Uddevalla och Mårtens. Här kommer min helg i lite bilder.

No Strings Attached


Nyss kolla klart på denna. Hade itne sett den förr faktist men helt okej film faktist.
Nu blir det snart kvällsmat och ännu mer tv-tittande!

We Run The Night


Lite smått sur

Åkte rån Ed vid hav åtta och befann mig i Karlstad ca tre timmar senare. Ett mycket försenat tåg. Åå vad jag hatar SJ ibland. Det är inte ens värt att åka tåg längre juh. Vet inte när jag åkte senast och tåget höll tiden. Nu ska jag ialla fall krypa ner i sängen och hoppas på att morgondagen känns bättre. Har ialla fall jobbat på skolan idag så det gjorde allt dagen lite uppiggande.

Nä helgen orkar jag inte berätta om nu. God Natt!

Julbord


Ikväll blir det julbord med jobbet. Det kan nog bli lite trevligt. Sen blir det kanske Uddevalla. Ja vi får se hur kvällen slutar. Tänk om det bara kunde sluta regna, men det ser dåligt ut! Försöker innfinna lite julstämning. Var nere på julmarknade på Gamla real och där fanns inte ett skit! Mycket tråkigt tycker ja! Hade tänk hitta mig nått ´mysigt ja. Nä nu ska ja sätta igång här hemma. Tänkte komma vad jag ska ha på mig ikväll!

Lättnad

Äntligen är tentan gjord och ja det känns helt okej. Skönt att det är över. Det firade vi självklart med tentafest igår, Dock tog jag det väldigt lugnt då ja va sjukt trött och hade hemsk huvudvärk. Tror det kan ha vart alla spänningar som släppte. Vi förfestade ialla fall hos Karro och sen drog vi till Tempel. En helt okej kväll enligt mig men eftersom ja va sjukt trött så blev det en tidig kväll och ja var tidigt i säng!



Nu ska jag strax ta min bil och rulla hem till Ed och njuta av min helg. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.


God morgon!

Sitter nu utanför tentasalen med hjätat i halsgropen. Måste försöka att inte stressan. Tentan börjar om. En halvtimma och jag e redan på plats. Så önska mig ett lycka till nu för ja skulle verkligen behöva det!! Andas nu Emelinn!!

RSS 2.0