Summerburst dag två


Summerburst dag ett


Whenever you're lonelyKan vara goaste låten på mycket länge. Nu står tvätt och fix på "att göra" listan inför helgens bravader i Stockholm. Kommer nog bli en kanonhelg bara regnet inte dyker upp.

Idag har jag hunnit med ett varv runt sjön och även ett fika på Café City. Varm äär det ute men solen verkar tydligen inte vilja dyka fram ändå. Jag behöver ltie sol på min bleka näsa nu!!


Alla har väl fallit nångång i trans, fått känna den där viben av sann romans


Seg dag och grått väder. Jag har inte en enda plan och ska nog kryoa ner under täcket en stund till. Känner mig jobbigt trött idag. Gårdagen bestod av en tur till Bloms där jag hittade en massa fint. Oj vad förvånad jag blev! Därefter åkte vi till Sunnanå jag och mormor. En mysig heldag blev det. Senare blev det en promenad och glass med Emilia. En go dag helt enkelt.


Sommarlov

Idag gick jag på sommarlov på riktigt. Tenta i fredags fick bli sista skoldagen och sedan har det stått jobb på schemat hela helgen. Dock dog jag mig en tur till Hultevi en sväng ändå i lördags och kollade läget. Seg helg och ja känner mig helt slut. Nu ligger jag och drar mig i sängen men ska snart palla mig upp för att åka en tur till Bloms med mormor. Har hört att de fått in mycket fint så kanske kan ja hitta något. Nej nu får jag sätta fart. Ha en fin dag :)


Woohoo!

Hipp hipp hurra för lillebror som tar studenten idag! Grattis!!!!


God morgon

Sitter framför teven och myser med frukost efter ett varv runt sjön så här på morgonkvisten. Det e i te ofta jag orkar gå upp när J åker till jobbet men eftersom himlen är klarblå och solen skiner var det lätt som en plätt att bestämma mig för att inte somna om. Nu ska jag mysa en liten stund till i soffan innan jag sätter igång med plugget. Idag är det sista dagen för den här terminen som jag behöver sitta hemma och plugga. Imorgon blir det student för hela slanten och på fredag sticker ja upp till Karlstad för att skriva tenta. Åå va jag vill ha sommarlov nu!


Tisdag 5:e juni


När jag vaknade i orse var det blått på himlen men detta ser ut att ha övergått till ett grått och äckligt dis. När kommer sommaren egentlige? Jag går på sommarlov om tre dagar och då vill jag bannimej ha lite sol på näsan! Kära solgud, komsi komsi!!

Sitter ännu en dag med näsan i matemattiken men ger nog snart upp. Jag pallar inte att räkna mer. Ska slänga mig i soffan och vänta på att Emilia kommer hem så vi kanske kan ta ett varv runt sjön, och slippa tänka på plugget.


nedräkning


Sitter med näsan insjunken i matematiktal, formler och ekvationer. Tentaångesten är på topp och jag känner mig nästan lite yr av alla siffror som snurrar i mitt huvud nu. På fredag har jag tenta och går efter det äntligen på sommarlov. Det ska bli så sjukt jävla gott!!!! Nu e jag så trött på skolan så jag vill spy så lite ledighet passar perfekt! Dock åker jag på jobb hela helgen men det gör mig inte nått, jag slipper ju denna jäkla matten iaf.

Helgen som gick har bestått av mys i fredags och modevisning i lördags som även resulterade i lite fest. Igår var det en riktig slappardag som enbart bestod av sova, sova, äta och sova. En riktigt härlig bakisdag! Så ja, jag e rätt nöjd med mig helg och att jag la undan mina matteböcker i två dagar. Ibland behöver man släppa allt för att börja på ny kula igen.


RSS 2.0