Snälla hjälp mig


På onsdag ska anmälan in om man vill skriva sitt examensarbete i Kenya. Jag har bestämt mig att åka med men kan inte bestämma hur länge, fyra eller åtta veckor. Kommer jag klara skriva hela uppsatsen i där nere? Kommer ja få äckligt mycket hemlängtar av att vara borta i två månader? Kommer jag hinna med allt jag vill på fyra veckor?

Va tycker ni? Hur skulle ni ha gjort? Hjälp!


Kommentarer
Postat av: O

Hej Emelinn! Jag tycker att du skall åka dit o vara där i en månad, så hinner du spendera sommaren här i sverige också några veckor! :D Win- win situation. Men en sak som jag inte tänkte på förrän nu, vad menar du med att hinna med allt du vill? Det beror jo på självklart vad det handlar om i detalj =)

2012-02-12 @ 22:27:52
Postat av: Anonym

Så klart du ska åka så länge du bara kan. Man får inte så många chanser i livet snart sitter du med barn och allt. Så åk bort så länge du kan. Två eller tre månader är inte mycket tänk vad du får tillbaka av en sådan resa.

2012-02-12 @ 22:28:39
Postat av: nettan

åk du i 8 veckor! :) de e ju typ en grej som händer en gång i livet, kör på 8 veckor så kommer du hinna med allt du vill :D

2012-02-12 @ 22:38:08
URL: http://fferdinandsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag säger som i lördags; ÅK! Precis som Nettan säger, du får bara den här chansen en gång i livet och det är en fantastisk möjlighet. Sen förstår jag att det är svårt att välja mellan 4 eller åtta veckor, men jag trpr att vad du än bestämmer dig för så kommer det bli jättebra. Ska du skriva uppsatsen själv? Har du med dig andra människor som du fungerar bra med? Jag tror att om du bestämmer dig för att fixa att skriva uppsatsen där nere, så fixar du det. Bara kör :)

2012-02-13 @ 10:50:54
URL: http://erikssonannacamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0