Life


Sovmorgon


Idag har jag sovmorgon, vilket var väldigt behövligt. Ska träffa muin logoped vid elva tiden och sen blir det skola fram till fyra. Därefter ska jag frösöka ta mig till gymmet,men lyckas inte finna någon motivation. Tur man har Evelina så vi kan dra varandra dit. Sen måste jag försöka städa här hemma lite.

I helgen blir jag kvar här i Karlstad. Diellza kommer och hälsar på och bor här några dagar. Även Sandra kanske kommer upp. Mys pys! Precis vad jag behöver just nu. Så sen får vi se vad som blir av. Någon kväll tänkte vi gå ut och sen blirdet någ kanske bio eller nått liknande mysigt. Skönt att slippa planera.

Nej nu måste jag försöka skynda mig lite. Måste platta håret och jag nu lyckas få ordning på det. vaknade som ett troll idag. Typiskt mig som ska lilla och tulla med mitt stackars hår! Ha en fin dag och så får vi hoppas på att solen snart kämpar sig fram.


Helgen i några få bilder



Och då kommer känslan, är jag den enda som aldrig förstår...


Efter att jag haft en lektion med mattegympa i skolan och sedan lyft lite skrot på gymmet kände jag mig alldeles slut. Trots det fina vädret slocknade jag i soffan när jag kom hem. Men nu är jag på mycket bättre humör än jag var i morse. Jag lovar att det är solen som gör det. Dock hade jag tänkt att storstäda hela min lägenhet idag. Det finns dock inte energi till. Jag ska gå ner till Ica och handla lite mat och sen plocka upp här hemma. Städningen får jag ta imorgon.


Energi tack!


Efter att ha haft ett skönt och långt samtal med en av världens bästa vänner så resulterade det i att jag slocknade runt fyra tiden i natt. Vaknar av att det låter som att någon håller på att riva min lägenhet. Den verkar under de senaste veckorna blivit en stor byggarbetsplats. Kanske är det tur att det är sånt väsen här för annars hade jag aldrig tagit mig upp till dagens lektion, vilket jag måste. Till råga på allt känns huvudet som det ska sprängas. Vilken underbar start på dagen! Hoppas min tur vänder.


Back on track


Landade precis i Karlstad och en skapligt städad lägenhet. Ångesten har inte lagt sig än men det kommer väl. Har åkt tåg hit ikväll. Jag vet inte när jag åkte tåg senast hit upp, men fy va bortskämd jag har blivit med min lilla goffe. Så mycket smidigare det är att åka bil, och så mycket fortare det går också. Men för denna gången gick det. Jag ska inte göra det till nån vana.

På vägen hem geniom stan insåg jag även att min lilla fot (som jag pajade på juldagen) inte riktigt tyckte det var okej att ta på sig ett par 13 cm klackar samtigigt som det fanns lite väl mkt alkohol i blodet. När ja kom till lägenheten och tog av mig mina sockar insåg jag att foten är lika stor som en fotboll och ser halvt mörbultad ut. Ja måste lägga klackarna åt sidan för ett tag. Nu har jag slängt i min en värktablett och hoppas innerligt på att kunna få sova snart. Ska bara kolla igenom något BB avsnitt jag missat. Godnatt kära vänner.


I can't sleep when the sun goes down

I lördags for och jag glatt gäng till Uddevalla för att sedan fortsätta efterfesten in på småtimmarna. Slocknade vid sex tiden och vaknade pigg som en lärka. Drog mig ut på en promenix i solen och dagen kändes helt okej. Men eftersom det egenligen var dags för mig att dra mig till mitt andra hem, Karlstad så slog ångesten till och därför befinner jag mig fortfarande i Ed. Det finns inte något värre att åka upp dit och lägga sig i en kall och tom lägenhet när man är bakis. Idag känns inte ngesten bättre då jag missar skolan men det ska nog kunna gå att göra något positivt med denna dagen med. Nu kände jag att inlägget blev väldigt bittert men jag har ju trotts allt haft en bra helg. En massa gamla Uddevallakompisar träffade jag med. Åå va roigt! :)


Glömskan härjar fritt och spottar skräck på fröken Svår.


Underbar dag!


Årets första fika utomhus! :)


God morgon



Efter några glas vin igår har ja nu laddat upp med treo och lite frukost. Nu mår jag strålande! Ser ut som att solen kanske kan titta fram idag med. Hoppas hoppas hoppas!


Ur mina högtalare


Adrian Lux – Cant Sleep - Radio Edit
Tone Damli – Look Back
Islands – Hallways
Amanda Mair – Sense
Robert Pettersson – My Own Worst Enemy
Ivi Adamou – La La Love
Nause – Mellow - Radio Edit
Urban Cone – Freak - WeSmile Remix
Katy Perry – Part Of Me
DJ Large – God morgon framtid
Hyper Crush – WTF
Nicky Romero – Toulouse - Original Mix
Chris Brown – Turn Up The Music
Code Black – Red Planet - Original Edit
Alesso – Calling - Original Instrumental Mix


Låtar som gör mig glad idag!



Aviciis nya låtar är ruggiga!


Vårkänslor


Idag är jag glad för för det är vår ute!

Vilket underbart väder det är ute idag! Vårkänslor i hela kroppen. Har tagit en mysig fika med Camilla och även gjort lite ärenden på Ed. Handlat mat, skickat iväg paket (har lyckats sälja lite på tradera) och inskaffat mig lite ny makeup. En helt bra dag. Nu sitter jag och väntar på att bror ska sluta jobbet ifall ska ska hämta han och sen tänkte jag ta mig ett varv runt sjön i solen! Ikväll har jag itne en enda plan men  är riktigt sugen på att hitta på något. Kanske är det solen som gör det också! Den där solen är alldeles för bra!


På tåget

Sitter på tåget just nu på väg till Melle. Får skjuts till Bäcke där pappi hämtar mig. Ska bli skönt att komma hem igen, som vanligt. Är underbart vöder ute och ja känner mig lite extra glad idag. I helgen har jag inte en enda plan men ör ju lönehelg så nått finns ju säkert att hitta på. Någon annan som ska göra nått skoj? Älskar helger då almenackan e helt tom. Ligger även hyffsat i fas med matten så något plugg tror ja inte heller att det blir. Livet känns väldigt bra just nu! :)

Äntligen torsdag!



Veckans bästaste dag e här och jag sticker till skolan!


Scars are souvenirs you never lose, the past is never far.


Sängläge

Idag har det vart fullt upp. Skolan, gymmet, ärenden på stan. Sen tog jag och slängde mig i soffan och kollade på tre kronor ett par timmar. Nu är jag så trött så jag håller på att stupa. Är lite halvt sur för att jag inte har kanal 11 också. Jag vill se BB. När lägger de upp dagens avsnitt på webben? Nä ska hugga tag i någon bok och mysa ner mig under täcket istället. Imorgon sticker jag hem till Ed efter skolan. Jaa oj det är ju redan torsdag imorgon. Jag hinner inte med. Hoppas ni haft en fin dag!
 


Redan onsdag

Sitter på bussen på vög upp till uni. Ska ha lite grupparbete innan lektionen vid ett. Efter skolan sticker ja och eve direkt till gymmet. Har inte blivit någon träning på hela veckan än. Igår hade ja en toppen födelsedag. Mammi och pappi körde upp mig till uni där ja va några timmar. Sen gick vi ut och käkade en supergod middag. Jag är väldigt nöjd med min dag!

Hipp hipp hurra, idag e det min dag!


Solen skiner och jag känner mig superpigg! Ska strax käka frukost och invänta mammi och pappi. Sen sticker jag upp till Karlstad för skola några timmar. Sen får vi se vad vi hitttar på för mys!
Idag är jag lycklig!


Who would have known how bittersweet this would taste?


Jag vill också gå på barty!


Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen fixa mig lite. Ikväll ska vi ut på äventyr!


Underbara sol!


Vilket väder det är idag. Helt underbart! Har precis slutat en härligt dag med jobb och tänkte slänga i mig en avokado innan jag tar ett varv runt sjön. Välkomnar solvitaminerna!
/ Lycklig tjej


På hemmaplan


Är hemma i Ed och göttar mig. Har vart på kafferep hos Tulda och tjatat hela kvällen, fickat chaffis till helgen och bara tagit det lugnt. Ska strax hoppa i säng. Ska upp till Hagaskolan och jobba imorgon några timmar. Känns bra. Man kommer ifrån det så mycket när man är på uni. Det skiljer sig så mellan vad som sägs där och vad som e verklighet. Sen finns inga planer för imorgon. Tänkte göra minsta möjliga. Latmask jag e!


Snart helg!


Jag bara älskar torsdagar, för då vet jag att jag tar helg i eftermiddag. Är alltid ledig på fredagar och det är helt underbart! Ska åka hem till Ed efter skolan. Där blir det träning, jobb och fest under helgen. Allt känns ganska så bra idag! Nä nu får jag skynda mig iväg till skolan. ha en fin dag!


Kvällsmys


Sitter och väntar på Elin så vi kan gå ner och hyra en film. Jag ska även köpa en liten gotta. Det får jag unna mig idag tycker jag! Har ju faktist vart på gymmet i en och en halv timma så då känns det mer okej. Ska även försöka ett friskispass imorgon så ja, jag får äta lite sötsaker idag :)

Dagens lektion var helt totalt värdelöst! Vi spelade plump halva lektionen och sen tog vi 30 minuters rast. När vi kom tillbaks till lektionen hade jag förhoppningar om att få lära mig nått nyttigt men då skulle vi spela ännu mer spel! Det här känns som slöseri med min tid.

Ja vad ahr hänt mer idag tro? Jag gick till stan i em för att hämta ut ett paket, köpte en gammal kakburk på tradera här om dagen, men lyckcades glömma lappen jag skulle ha med mig för att kunna hämta ut det. Typiskt mig! Men när jag redan var nere och traskade på Drottninggatan var jag ju såklart tvungen att gå in i lite affärer. Det skulle jag inte ha gjort!! Nu är jag några hundralappar fattigare men ett linne, en stickad tröja och ett par klarblå byxor rikare. Jag är ett hopplöst fall när det gäller kläder. När ska jag tröttna åp att shoppa?


Pigg som en mört!

Nu ska jag strax sticka till skolan på föreläsning och sen sticka till gymmet med Evelina. Jag känner mig glad och pepp idag! Solen lyser ute och det spritter i kroppen på mig! Fy fan va härligt!! Joo föresten, har fått en hel del ya läsare det senaste ser jag vilket jag tycker är super kul! Det tråkiga är att jag inte vet vem alla ni underbaringar är? Det hade vart så kul att veta. Och sen ställer jagh även frågan, vad vill ni att jag ska skriva om? Det senaste har det bara varit vardag och ännu mer vardag. Så mina kära vänner skicka iväg en liten kommentar och berätta för mig!


Sängen kallar

Trött tjej ska strax krypa ner i sängen, läsa några kapitel i Elsas värld, som för övrigt kan va en av de bästa böckerna, och sedan sova några timmar. Min alla hjärtans dag har varit väldigt vardaglig. Har haft ett möte med min logoped på förmiddagen, pluggat några timmar i matteboken, varit på en superslapp lektion i skolan, simmat några vänder med Evelina och sen pluggat, lagat mat, diskat och allt annat som man gör i sin vardag. Det har varit en helt vanlig dag helt enkelt, och jag känner mig inte ledsen för det.

Jag har föresten lämnat in anmälan om Kenya resan idag, och ja jag kommer att åka dit i åtta veckor runt den 13 oktober. Precis som alla sagt så kommer allt finnas kvar efter de där två månaderna och vist kommer det säkerligen vara tufft vissa stunder men oj vad mycket jag kommer att uppleva! Nu känns det faktist riktigt bra. :)


Alla hjärtans dag


Idag är det en dag som jag eggentligen inte är så förtjust i, och har aldrig varit. Minns när vi gick i grundskolan och alla va helt galna och hade med en hel bunt med rosor var som de skulle lämna till sina "bästisar". Själv fick ja en hel punt med blommor som jag tog med hem och satte i en vas till de vissnade. Så roligt var det med de. Förlåt att jag låter så negativ men jag tycker att man kan visa att man tycker som sina nära och kära utan att behöva vara under en viss dag. Och det måste inte va en massa köpta prylar, utan det räcker med en kram eller en gullig kommentar. Det känns som denna dag är till för att affärerna ska tjäna pengar och inget mer!

Men om man känner för att man är äckligt negativ till dagen men ändå vill göra något för någon så kan man göra som jag. Köp något till de behövande. Jag har gjort det i några år nu på alla hjärtans dag och man känner sig alltid lika nöjd med sig själv. Det är inte stora medel som behövs. Gör det du med vettja! :)

http://unicef.se/gavoshop


Underbara vardag


Vardagen rullar på, jag går till skolan, går till gymmet, går hem, pluggar, äter mat, pluggar och sover. Fruktansvärt tråkigt måste jag säga. Matten tar livet av mig snart. jag verkar vara ett hopplöst fall. Jag tycker det e fruktansvärt tråkigt, och då är det inte lätt att lära sig nått. Jag ger upp direkt. Önskar att jag hade lite bättre tålamod ibland. Detta är dödens!! Jag skulle göra vad som hellst för att få en personlig mattelärare. Haha!som känner sig manad? ;)

Nä nu har det pluggats hela dagen så nu lägger jag mig i soffan och kikar Tv, om jag inte somnar. Jag äör bitter idag och känner mig väldigt mycket osmartare än när jag steg upp imorse. Underbara vardag!!

/Världensmestirriteradeochbittratjej!


Snälla hjälp mig


På onsdag ska anmälan in om man vill skriva sitt examensarbete i Kenya. Jag har bestämt mig att åka med men kan inte bestämma hur länge, fyra eller åtta veckor. Kommer jag klara skriva hela uppsatsen i där nere? Kommer ja få äckligt mycket hemlängtar av att vara borta i två månader? Kommer jag hinna med allt jag vill på fyra veckor?

Va tycker ni? Hur skulle ni ha gjort? Hjälp!


Everybody's dancin' crazy and we never stop




Helgen är redan slut, det har firats järnet och jag känner mig alldeles slut och inte taggad för en ny skolvecka. Mattekursen tar kål på mig. Lördagen spenderades med ett gäng härliga arbetskamrater vilket innebar mycke skratt. Tack för det! Därefter gick vi till hotellet men det kunde nog ha kvittat. Sjukt bra helg iaf. Hoppas ni har haft det bra ni med.


I like how it feels


Ur mina högtalare



Pedro Oliveira – Ai se eu te pego - Chris Heart Mondo Remix

Labyrint – Kärleken?
Walden – Brightness - Original Mix
Coldplay – Don't Let It Break Your Heart
Adrian Lux – Fire - Radio Main
Madonna – Give Me All Your Luvin'
Norlie & KKV – Ingenting står över mig - Benji Of Sweden Radio Remix
You Me At Six – No One Does It Better
Louis Sebastian – Rewarded - SoundFactory Airwave Mix
My Darkest Days – Casual Sex
Syster Sol – Ding Ding Värld
Norlie & KKV – Vi för Vendetta


Fredag

Har precis vart  hos frissan och gjort lite förändring. Blev lite ljusare i hårbotten och klippte avmin lugg igen. Känns skönt och frächt! Sen träffade jag mina pepparkakor som kommit hem från Australien. Mysigt! Så ikväll blir det vin, vin och ännu mer vin för att fira att de e hemma. Skönt att ha dem på svensk mark igen. Åå va härligt det är med fredag!


Helgen är här!

Åkte till skolan men läraren va sjuk så åkte hem till Ed tidigt. Och nu har jag precis rensat ur min garderob. Blir nog ca. 3 sopsäckar som ska slängas, men tänkte prova sälja lite på tradera först. Har haft så mycket fina kläder som legat i garderoben länge, men som jag aldrig använder, så idag åkte det ut! Garderoben känns väldigt tom men det kanske e bra för då ser jag vad jag egentligen har.

Ikväll blir det friskis men Lovisa, bygga på lite av den träningsvärk jag fixade igår på gymmet. Hörde det även ryktas om att mina bästa vänner kommer till Ed ikväll. Åå vad jag har saknat! 
 


Morgontrött


Idag är jag väldigt trött och skulle kunna dödat för att få ligga kvar i sängen i några timmar men icke! Ska strax slänga i mig en macka och rulla upp till skolan för studiegruppsarbete. Därefter blir det föreläsning vilket innebär en heldag i skolan. Ja e inte van med heldagar, det är joobbigt!! Haha!


Allt kommer sluta i kaos i en ding ding värld



ja, det är rädslorna som styr i denna ding dinga värld
 folket tyglas genom fruktan och kvävda begär
att du inte duger som du är, är det du blir lärd och denna preception blir ständigt närd
genom medias osynliga hand som vill vägleda dig bort från autentitet
 men det kan aldrig bestå då du är den du är
det finns en större mening till varför du finns här


På resande fot

Sitter på bussen mellan Lidköping o h Thn nu. Det d äckligt varmt och trångt. Jag har blivit riktigt bekväm. Åker aldrig buss länge. Nu ska ja iaf åka hem till Ed, packa om väskan ocv sticka till Karlstad. Fullt upp!

Lidköping

Hej hopp! Jag e dålig på att uppdatera jag vet men så kanske det är när det är full rulle hela tiden. Har landat i Lidköping hos Diellza där jag ska spendera min helg. Åå vilken mysig stad, här vill jag bo!! Nu ska vi snart fixa till oss lite innan vi börjar skåla och beger oss ut på krogen. Skönt att komma bort, göra nått annorlunda för en stund! Tror det kommer bli en grymm helg! Hoppas ni har det lika bra som jag. :)

RSS 2.0