Jag gråter bara i regnet


Underbart!



Fick till en fika med denna fina tjej. Te och hallonpj, mumma! Det behövde jag tror jag innan jag tar tag i böckerna för andra gången idag. Förövrigt en sjukt fin bild som jag snott. PROFILBILD!!!

Ikväll blir det föresten mat och vin hos Sofia med Sandra och Matilda. Åå va mysigt! Behöver mysa till det lite tror jag och framför allt behöver jag ett eller två glas vin och bara släppa skolan lite. Ååå det finns inget bättre än goa vänner, en god middag (som jag tröt blir fläskfilé), ett glas rosé och en massa strundprat. Det kallas jag kvalitetstid! Ska försöka få med mig kameran också för en gång skull.


Green Gate



När jag var i Halden igår var jag självklart tvungen att gå in i världens mysigaste affär, Alle Tiders. Den ligger på gågatan inne i Halden. Fick därifrån med mig två nya muggar från Green Gate. Hade kunnat gått lös där inne i affären men för en gång skull höll jag ett hårt  tag i plånboken. Men det tröjer nog inte länge fören jag tar mig en tur dit igen.

Fredag, älskade fredag!

Åå idag är det fredag  och solen skiner och himlen är klarblå. Hur underbart är inte de?! Jag blir så fruktansvärt glad när jag vaknar upp till dagar som dessa.
Idag ska det fixas och donas. Jag ska först fixa  mig och sticka ner till Snörrumskolan och fixa en sak. Sen ska jag försöka få upp Sandra ur sängen så vi kan gå ochta en fika på Fröken Jonssons Café. Jag behöver är verkligen en fika med Sandra. Tog en minipromenad med henne igår kväll men vi hann inte riktigt prata av oss de där dagarna jag har varit uppe i Karlstad så en fika skulle inte sitta helt fel. Det är ju fredag också och då tycker jag det kan vara helt okej med en fika!
Sen måste jag sticka upp till biblioteket och försöka fixa en hel uppsjö med böcker. Fyy tusan va töligt! Men ska det läsas så ska det! Det är bara att bita ihop.

(En bild ifrån nollningen) 

Nej nu får jag försöka ta tag i dagen!


Ut på tur!


Sticker till Halden med mormor över dagen.
Kanske får till ett inlägg när ja kommer hem :) Ha en fin dag!

Melissa <3


Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.

Om du vill ha mig
så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill.
Jag har försökt att ta tag i nån
men händerna kan inte hålla still.

När jag blir arg
ger jag igen.
Ja jag undviker sanningen
jag kan säga att jag älskar dig
och sen aldrig säga det igen.
Och jag kan gråta först när dom har gått
ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.
Om dom tror att dom har sårat mig
har dom bara missförstått.

Jag börjar om
varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.

Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.

Det var längesen

Har inte haft internet i lägenheten på några dagar men idag kom jag ialla fall hem till Ed så nu kan jag blogga iaf. Ska vara här ända tills på söndag. Underbart!!! Känns alltid lika bra att komma hem. Idag har jag fikat med Johanna och Matilda och även klarat av ett Zumbapass med Hanna. Herre min skapare va längesen det var jag tränade sist. Nu välkomnar jag träningsverken.

Imorgon sticker jag och mormor till Halden och hälsar på hennes kusin. Sen så MÅSTE jag plugga också. Illa illa. idag har det inte blivit pluggat nått.


Vardagsliv på ingång



Nu är nollningen slut och vardags livet kryper sig på. Det känns lite halvbra men ändå ganska så skönt. Delade känslor helt enkelt!
Igår var det i alla fall sittning på Karolinen och ja, det var som alla andra sittningar, trevligt men sömnframkallande. Det blev en skapligt lugn kväll med mycket skratt som slutade med efterfest på trio.
Idag har jag inte fått mmånga knop gjorda. Tog en cirka tre timmars middag på pizzerian med tre trevliga flickor. Därefter har det varit soffläge. Har egentligen en hel del att fixa men jag får ta det imorgon istället. Åå va ja e duktig på att skjuta på saker!


TGP


Sittning

Gårdagen var helt toppen. Dans dans dans! Vi ramlade glada gatan fram och stojade och stökade. Tommy Gun´s pirater är helt underbara! Tänk att det finns så många goa och glada människor.

Ikväll är det sittning och vi ska äntligen få aggera Tommy Gun´s pirater på riktigt. Igår fixade vi vår utstyrsel och kl tre ska vi vara hemma hos Adam och fixa spex. Detta kommer bli galet. Egentligen hatar jag att klä ut mig men det här ska faktisk bli skoj!


Äntligen fredag!


Jaa idag är det fredag! Detta innebär att jag ska på välkomstfesten på nöjes med alla härliga faddrar och nollor. Åå va kul det ska bli. Men nu först ska jag sticka med Frida på lite ärenden. Sen är det bara hem och käka och fixa sig. Plocka undan i lägenheten måste ja me göra. Dra över dammsugaren över golvet. Vart kommer all jäkla skit ifrån? Haha! Kan nog dammsuga varje dag här men ändå hjälps det inte. haha! Nä nu får jag försöka plocka ihop mina grejer och sticka! Vi kanske hörs sen. Ha det fint!

Min familj








Vissa människor betyder mer än andra.


Det är okej att känna



Hittade den här videon på Evelinas blogg och fällde mer än en tår. Nu delar jag med mig av den också. Hoppas ni gör som jag!

Sol i sinne, brun inne!

Idag har det vart en helt fantastiskt solig dag ute. Dock har jag vart jobbigt bakis och hellst velat hänga mig själv. vaknar väldigt tidigt av att en herre ringer på min dörr och ska spackla lite över min dörr (då jag haft en vattenläcka). jag flyger upp som en tok och öppnar dörren och då denne man frågade om han väckte mig ler jag helt yrvaken och säger att jag självklart har vart vaken länge! Haha!

Stack till skolan för en heldag och mådde fantastiskt i början av dagen som sedan bara gick nerför. Dock tog jag mig igenom fast jag hade planer på att få hem och sova flera gånger. Tur att det inte e en vana att gå bakis till skolan men nu under nollningen är väl det ändå helt okej?

Gårdagen var ialla fall supertoppen. Flottrace på klarälven. Läsks flotte tog sig över mållinjen!! Ja ni hörde rätt! Sen blev det förfest hos Sasha och Max med Team Rocket och The golden ring! Väldigt mycket folk! sedan tog vi bussen ner till stan där vi röjde på Tempel.


Taggad till tusen!



Ovven är på, fösta klunken är tagen och jag är supertagga. Nu försöker vi vinna flottracet, eller ialla fall ta oss i mål. All in!!

Första nollningsveckan 2011

För er som inte har en aning om vad nollning innebär och för er som inte fattar hur jävla roligt vi har så har kommitén klippt ihop en liten film från första veckan. Ååå man blir ju så glad av att se den!


Nyvaken tjej!


Hej och godmorgon! Sitter just nu och dricker te, käkar ostmacka och kollar på nyhetsmorgon. Jag älskar att slappa på morgonen och bara sitta i soffan och mysa en stund. Jag kan ibland till och med ställa klockan tidigare för att få sitta i soffan och mysa lite. Ååå va härligt! Tända ljus måste det ju självklart också vara.

Om lite mindre än två timmar börjar skolan som är en föreläsning ´på två timmar. Sen ska jag och Frida ner på stan för att fylla på alkoholförådet inför fyra intensiva festdagar. Idag är det flottrace som gäller på Klarälven. Heja Läsk! Kommer vår flotte flyta i år? eller kommer vi köra ubåt som alla andra år? Haha! Ja vi får väl se på detta!

I'll never let you down, I'll never leave you dry



How do you feel when there's no sun?
And how will you be when rain clouds come and pull you down again?
How will you feel when there's no one?
Am I just like you?
All the things you do


Under löven



Melissa Horn är ju en alldeles underbar människa och med tanke på att hon bara är 24 år och skriver all sin musik själv så är jag grymt imponerad. Första gången jag hörde henne var då hon gjorde en låt tillsammans med Lars Winnerbäck. Därefter gjorde hon en skiva 2008 och därefter har allt satt fart. Hon släppte en skiva 2009 och nu i hörst har hon släppt två singlar, Innan jag kände dig och Under löven. Två helt fantastiska låter. Men Det är inte det enda för den 14 september släpper hon en alldeles ny skiva. Jaa ni hörde rätt! OM ÅTTA DAGAR!! Emelinn är en lycklig tjej.

Dock är inte detta det bästa för den 19 november gör hon en spelning på Östraboteatern i Uddevalla och den 2 december gör hon en spelning på Karlstad CCC. Kan det bli så mycket bättre än såhär? Så finns det någon underbar liten människa där ute som gärna skulle vilja följa med så hojta till! Jag går nog kkanske inte på båda spelningarna men en måste jag ialla fall gå på. UNDERBART!!

Det är något speciellt med Melissa. Hennes låtar går ofta att koppla till mina känslor, mitt liv och vad som händer runt mig. När jag sitter framför pianot hemma i Ed så är det Melissa som ger mig mest insperation. Jag älsar den där tjejen!

Sömntuta

Idag har jag min "lediga" dag, om man nu kan kalla någon dag för det. Har nästan nyss vaknat. Kände att jag var tvungen att sova ut lite. Det var behövligt.
Jaa dagens planer då. 

  • Läsa ut Boken om Pippi Längstrump
  • Fixa tvättid
  • Städa
  • Handla
  • Faddermys hos Carro

Ja det blir alltså en göra vettiga men tråkiga saker dag! Det känns lite halvsegt men jag måste. Det ska ialla fall bli kul att ha lite faddermys. Lära känna folket lite mer och slippa gå i den smutsiga och illaluktande overålen. Den skulle behövt en tvätt men det tror jag vi skippar. Dock var killarna sugna på att se fotbollen hörde jag. Jaa jag ler och ser glad ut. Haha!


Electropop

Det blev en väldigt tidig nollningskväll idag. Han precis innanför dörren och slå på Tvn där Idol håller på för fullt. Jag gör mig en macka och sätter mig i soffan och segtittar och helt plötsligt dyker en kille vid namn Oleg upp i Tv rutan. Vilken underbar människa! Kan detta bli höstplågan 2011? :)


Måndagen den femte september

Godmorgon kära vänner!
Idag är jag sjukt trött och ska strax försöka ta mig bort till skolan. Hur denna lektion kommer gå återstår att se. Men tur att jag ialla fall är på bra humör. Det hjälper lite till idag.
Kom tillbaks till Karlstad igår kväll efter att ha vart hemma i Ed och jobbat hela gårdagen. Känns skönt att vara tillbaka men också lite jobbigt, då ja inte kommer komma hem på två veckor. Men det är bara att bita ihop. Jag har ju iaf en härlig nollningsvecka till framför mig.
I lördags när jag kom hem till Ed stack iaf jag Johanna, Tony, Sandra och Matilda bort till bowlingen och käkade tacobuffé. Sedan utmanade jag även Johanna och Matilda på bowling. Matilda tog hem segern och vi var inte jättelångt efter. Haha! Trevlig kväll!

Nä nu får ja sätta igång så jag inte kommer försent! Ha det fint!

Jag älskar er!



Jag har världens finaste vänner som ställer upp i vått och tort! Nu när jag är här uppe Karlstad på veckorna saknar man dem alldeles för mycket och man uppskattar dem så mycket mer när vi ses.
Sandra och Matilda ni är de bästa jag har!
Ikväll blir det mat och mys! Härligt!

Honey and the Moon


Allt som du gör blir till pärlor på min panna

God morgon eller kanske rättare sagt god middag. Jag är äckligt seg idag och hungrig som en varg. Orkar dock inte ta mig ork att fixa nått käk. Idag är sån dag då jag tackar gudarna för uppfiningen av treo och bakistabletter. Vad hade jag gjort utan de?? En helt fenomenal uppfinning faktist!! Nu väntar jag bara på att nyktra till helt och sedan åka hem till Ed och för imorgon väntas jobb innan en till nollningsvecka sätter fart. Fy tusan va roligt! Jag verkligen älskar min nollningsgrupp. Alla människor är så underbart härliga! Det kunde inte blivit bättre. Dock undrar jag hur ja ska kunna festa i en hel vecka till. Just nu känner jag mig helt trasig men två nyktra dagar kan nog repa till det igen.

Igår var det allså fest som gällde, igen. Jag fixade mig och stack bort till Max och Sasha vid femtiden och där var festen redan i full gång. Därefter stack vi ner till Tempel och dansade som aldrig förr. Mina fötter gillade dock inte mina nya pjucks så jag fick lite bärhjälp hem. Det finns igen bättre än starka karlar som hjälper en kvinna i nöd. GILLAR STARKT!! Tack grabbar.

Nää nu ska jag försöka mig in i duschen men först lite mat! Ha en fin dag kära läsare. Hej hopp!


Nu är hon lycklig!




Scorett - 699 :-





Torsdagsmys


Nollning och plugg

Det har vart en intensiv första vecka här uppe i Karlstad.Som ni säkert märkt har jag inte ens hunnit uppdatera min blogg. Men slänger in ett litet inlägg nu och så får vi se när nästa inlägg blir upplagtd!

Nollningsveckan började ialla fal toppen. Började på torget i måndags och fick våra nollor, som e ett gäng härliga tjejer och killar. Gick en stadsvandring i innerstaden och avslutade sedan kvällen på Glada Ankan där jag dansade så att fötterna verkte! Fråga mig inte hur jag ens lyckades ta mig ut taxin och in i lägenheten men det gick allt!
Tisdag var det utskottskväll på Gubbholmen och alla var superpeppade. Vi lekte skrattade och skålade om vartannat! Därefter gick vi mot Tempel men eftersom att det var flera mils lång kö så hoppade vi det och festade vidare på trio fyra istället. Också en väldigt lyckad kväll!
Gårdagen bjöds på såpabandy och king of the hill borta på kronoparken. Vädergudarna var inte riktigt med oss men vi bet ihop ändå och gjorde vårt allra bästa. Tackar vet jag paraply! Därefter blev det för mig en en lugn kväll på Bunkern som slutade ganska så tidigt. (Studentpubben under min lägenhet). Sängen var alldeles för nära och lockade alldeles för mycket den där kvällen. Men trevligt var det så länge det varade!

Idag har vi faddrar och nollor en vilodag och laddar up inför morgondagen då det är Temafest på Tempel. Temat de valt är orange. Ja ni hörde rätt! Orange?! va e det för nått? vem äger ens något i den ruggigt fula färgen orange? Ja jag får nog ta mig ner till stan imorgon och inhandla mig något.

Förövrigt har skolan dragit igång minst sagt lugnt. Jag ahr ett X antal böcker som ska läsas, gjorde ett seminarium redan idag och är äckligt stressad som vanligt. Inte skoj! Men hoppas att jag får andas ut lite om en och en halv vecka när nollningen är slut.

Nä nu ska jag försöka sticka och handla lite!



- bild ifrån nollningen 2010

RSS 2.0