Mot Grebbestad!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen fixa mig och packa lite till innan det bär av mot grebbestad!

Glad Midsommar!
/ Emelinn


Liten återblick

Nu är det snart midsommar igen. Satt och tänkte lite på vad jag gjort på midsommar tidigare år. här kommer en liten överblick!

2007



2008




2009



Ja vi får se om denna midsommar blir lika lyckad. Hoppas hoppas!

Nu ska jag packa det sista :)
/ Emelinn


Hej igen!

Nyss hemkommen från uddevalla. Fick mig ett linne, lite örhängen, smink och ett alkoholföråd!


Denna goding fick jag med mig hem!

Nä nu ska jag sticka ner på ett för lite ärenden innan jobbet.
TJOFJÖJT!
/ Emelinn


En ny dag!

Idag var det väldigt grått på himlen. Kanske klarnar upp`? :)

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen åka ner mot Uddevalla. Där efter blir det jobb 13-20.15 Stress! Funderar på om jag kanske kunde hitta något fint på torp. Vad behöver jag egentligen?!




Nä nu får jag skynda på!
/ Emelinn

Sommarlåt!

Åå va jag blev sugen på att dansa när jag fick höra denna låten på radion. Åå riktig sommarplåga!


/ Emelinn


En solig onsdag i en kall och grå lokal

Jobb från tolv till sju. Missade alla soltimmar som gick att få, eftersom det var molningt innan ja började. Typiskt! Får hoppas vädret håller i sig över midsommar och att jag kanske kan få lite sol på näsan då :) Är välbehövligt.
Håller för övrigt på att packa lite inför midsommarhelgen som skall spänderas i Grebbestad. Härligt och traditionellt! :) Ser mycket fram imot detta. Dock väldigt svårt att veta vad jag skall ta med mig. Blir alltid en sån himla tung väska. Attans också! Ja jag får väl försöka packa smart. Brukar ju inte ens använda hälften ändå.

Min mobil har för övrigt fuckat ut totalt så måste inskaffa mig en ny. En iphone lockar mycket! Ja jag får vänta i någon månad så får vi se. Lite mer skall nog den gamla samsungen klara av. Får stå ut ett litet tag till.

Imorgon är det en fullspäckad dag. Skall åka till Udddevalla vid åtta tiden. Hämta en räkning i lägenheten och även frösöka hinna in på torp en jätte snabbis innan jag börjar jobba kl 13. Stress stress stress. Men jag har hört att man presterar lite bättre då. Undra om jag kan prestera bra när det gäller morgondagens shopping? ;)

Nä nu skall jag fixa lite till och sen ta ett varv runt sjön! :)

/ Emelinn 


Då duon blev trio igen!

Igår var det ingen vanlig dag, för igår fick jag krama om min bästa vän igen efter ett år av väntan!
Tog tåget ner till Gbg vid halv tio där Sara mötte upp mig. Strosade på stan en stund och även fikade. Hittade två tröjor och ett par sandaler.! :) Där efter tog vi flygbussen ut till Landvätter där vi mötte upp Magdalena. ÅÅå vilken härligt känsla. Skönt att hon är tillbaks på Svensk mark igen. Det skänns tryggt! Dock sticker hon iväg till Grebbes!tad redan idag men kommer hem imorgon igen verkade det som så då får trion ha en efterlängtad tjejkväll! <3


Nä nu ska jag gå upp och fixa mig lite sen blir det att greja med lite saker innan det blir jobb 12-19. Det känns ganska bra att vädret inte är kakok idag!

Föresten ser det ut att bli skapligt väder på midsommar. Kanske inte så var men jag är glad bara det inte regnar :)

http://www.yr.no/sted/Sverige/Västra_Götaland/Grebbestad/

/ Emelinn


God morgon folks!

Jag är redan vaken trotts min lediga dag. Har nyst konstant i en halv timma. Börjar jag bli förkyld tro? Dålig tajming inför midsommar och allt. Attans också! Ja bara att hålla tummarna.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det frukost innan jag skall ut på nya äventyr! Vad jag skall göra idag berättar jag senare :) 



Nä här görs ingen nytta. Dags att börja dagen!Nä här görs ingen nytta. Dags att börja dagen!
/ Emelinn


Tiden går väldigt fort och imorgon kommer hon!

Ja imorgon kommer min saknade Magdalena hem från sitt år i Usa. Oj vad tiden går fört. Känns som hon nästan nyss åkte. Det var väl i juli så jaa cirkus 11 månader. Nu börjar ja sakna henne lite väl mycket så då är det dags att komma hem. Ååå då blir det kramkalas! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!!!



Snälla låt timmarna gå fort!
/ Emelinn Rosenbaum


Thai mat och film = fredagsmys

Har haft en riktigt härlig kväll. Thaimat i Mellerud med Sandra, Frida, Amanda, Lena och Sofia :) Riktigt trevligt och riktigt riktigt gott. Jag är proppmätt (på gränsen till illamående)! Sedan blev det film. Minns inte ens vad den hette men den var totalt värdelös. Tråkigt!
Var i alla fall skönt med en lugn fredag. Skall faktist ha en helt lugn helg. Det var länge sen sist så det är behövligt. Njuter av var enda minut.

Imorgon är detsista dagen på mitt "sommarlov" för sedan börjar jobbet. Känner mig inte alls utvilad för det men får väl försöka.
Kollade föresten på vädret de närmaste dagarna och så klart skall det regna imorgon och vara finare på söndag och måndag, då jag självklart jobbar. Jävligt roligt! Funderar allvarligt talat på att snart ta till solariumet. Jag drar mig för det men snart finns det väl antagligen inget val. Inte roligt!


Nä nu ska jag lägga mig och läsa lite ur den spännande boken innan jag tar natten.
/ Emelinn







Regn

Idag är det inte så fint väder, men vad gör det när jag är helt uppslukat i twilight böckerna? :) Fick dem egebtligen i julklapp men har haft så mycket annat att läsa i sklan så det har lixom inte funnits så mycket tid. Men nu har jag "sommarlov" så då ska  jag väl försöka plöja igenom dem. Lovely!

Snart kommer ju tredje filmen ut också. Bio prämieren är den 30 juni men jag flyttar då så det kan bli lite svårt att hinna med. Attans då! Får försöka hinna se den ändå. Tror den gick i Bengtsfors i mitten av juli. :)



Såg även att soundtracket till den nya filmen låg ute på Spotify nu. Får nog gå in och lyssna lite.
/ Emelinn Rosenbaum


Får inte nog!

Får inte nog av denna låten. Årets sommarplåga kanske? :)


GILLAR GILLAR GILLAR!
/ Emelinn Rosenbaum


Lost in this world.

Tiden går alldeles för fort. Första åter på Karlstads Universitet är över så nu har jag flyttat hem för sommaren. Den enda planerade turen till Karlstad över sommaren är den då jag skall flytta. Har hittat mig en ny billigare lägenhet :)

Jag har alltså sommarlov nu. Det känns konstigt. Vad ska man göra då?! Har gått hemma i lite mer än två dagar och ite gjort ett skit. Segt som fan. Och jag som hade hoppats på att tycka det skulle va lite skönt att va lite ledig men just nu är det bara tråkigt. Det kanske berör på vädret..




/ Emelinn


Student.

Idag tar dom studenten i Uddevalla. Ska snart åka ner och möta upp lite folk och gratta mina kära vänner! Å vilket tur med vädret dom har idag då! Helt fantastiskt. Åå Grattis ni där ute! Nu håller väl firandet på för fullt.
För ett år sedan var det min tur. Det känns som igår. Ja jag hoppas att Dom får en underbart fin dag.





Åå när det är student är det sommar! Och när det är Sommar så kommer min Magda hem. Åå vad jag saknar henne!

Sista kvällen innan hon åkte :)

Nä nu ska jag fixa mig lite.
/ Emelinn Rosenbaum


Sol!

Skulle göra vad som helst för att åka utomlands nu. Någon som är sugen? Vill åka runt 10 juni. Alltså ganska snart. Betalar fan vad som hellst bara jag får komma i från Sverige en liten stund. NÅGON?!

/ Emelinn


RSS 2.0