Get your shit together little girl, you cannot cry forever have you heard.


Hej hopp!


Ligger och kollar gårdagens BB och ska snart bege mig mot skolan för några timmars tentaplugg. Jag hade gärna sluppit men sitter jag dag så kanske jag kan få vara lite ledig i helgen :) Sen i eftermiddag ska jag börja packa i min lägenhet och även storstäda. Vilken underbart rolig dag, eller inte. Hoppas tiden går fort för imorgon får jag åka hem.
Ha en fin dag!


Mitt senaste liv i en bildbomb!Älskade sol

Kombinerar nytta med nöje! :)


Lite nytt


Jag hörde vad du sa, bakom ryggen var du svag.


I’m down on both bad ends. I’m just too much a coward to admit when I’m in need.Helg!


Igår eftermiddag tog jag helg och det känns alldeles underbart! Dock ska jag lägga ner några timmar i matteboken men det gör inte ett dugg då ja vet att jag slipper åka till Karlstad på flera dagar.

Nu ska jag strax sätta mig och kolla gårdagens BB innan jag kikar lite i mina böcker i några timmar. Sen i em blir det en promenad med Camilla och ikväll blir det en tur till Bullarn då det ska fixas inför rockabillyfesten. Blir en lugn och helt okej dag förhoppningsvis.

Imorgon blir det en tur till Nordby var tanken och jag ska verkligen försöka att hålla i mina pengar. Garderoben känns alldeles för full just nu och plånboken alldeles för tunn. Men någon liten godbit kommer säkerligen att få följa med mig hem.
Älskade vardag.


Godmorgon

Efter att ha sovit på soffan en hel dag var det ändå inga problem att somna r jag gick och la mig. Sov som en stock hela natten och vaknade lite piggare än gårdagen. Dock hostar jag sönder mina lungor men jag ska allt överleva denna dagen med. Ska strax gå upp till Haga för att fixa lite undersökningar inför två skriftliga uppgifter som ska vara inne nästa vecka. Sen blir det att sitta vid datorn och skriva resten av dagen. Idag spöregnar det så det gör mig inte alls nått ifall ja måste plugga. Nej nu ska ja hoppa i mina gummistövlar och traska till skolan. Ha en fin dag!


Vitaminkick


Älskade förkylning

Skulle egentligen infinna mig på jobbet men ligger istället hemma på soffan och hostar, fryser och nyser. Har åkt på en riktig dunderförkylning, vilket jag egentligen inte har tid med för fem öre.

I helgen har det annars varit väldigt lugn. Jobb, kalas för min kusin, tjejmys och en tur till Grebbestad. Så förutom att jag gått och blivit sjukis så har min helg varit riktigt bra. Nu ska ja preparera mig med Alvedon, nässpray, vitaminer och te ihopp om att jag kan ta tag i morgondagen då det är fullt upp på schemat. Ha en fortsatt fin dag. :)


Strimmor

Du och jag är inget vidare bra
Men jag kan inte säga nej
Jag kanske rent av behöver dig


God morgon

Pigg och glad idag är jag. Ska strax sticka iväg och jobba! Har sovit som en prinsessa inatt och nu känner ja att det kommer bli en fin dag. Trots det äckliga vädret. I eftermiddag står möte på schemat och sen blir det kalas för kusin Gabriella som fyllde år igår. En alldeles lugn och härlig fredagskväll helt enkelt.

Igår var det skola i några timmar och sen åkte jag hem till Dalsland. Träffade Hanna och gick på modevisning innan det var dags att inta bingen. En helt okej för att vara en regnig och grå torsdag.

Nej nu får jag snabba på lite. Ha en fin dag mina vänner :)


Natti


Nu ska jag strax hoppa i säng efetr en mycket mysig kväll med härligt sällskap! har städat, plockat undan och packat lite här hemma. Imorgon går jag i skolan till tolv och på hemvägen sticker jag inom Ikea innan jag beger mig mot Dalsland där helgen kommer att bestå av jobb och en massa mys. Precis vad jag behöver just nu. Har insett att jag inte har en enda obokad helg framöver fören helgen efter midsommar så en lugn helg passar mig perfekt. Hoppas att allt är bra med er!


Snoooz

Trött och opepp tjej sticker nu till skolan i några timmar. Skulle kunna döda för att få ligga kvar i sängen men plikten kallar. Ja jag ska nog försöka ta mig igenom denna dagen också. Regnar ute gör det också. Fy tusan!


/ VÄLRDENSNEGATIVASTETJEJSÄGERGODMORGON!!


Jag är rädd för allt, beredd på allt


Just i denna stund

Sitter och tar ett par glas med mina bästa. Dagen har varit fullt upp med jobb, fika hos Hanna och fika hos morbror. Nu sitter vi här och tar en lugn kväll. Helgen har inte så mycket att erbjuda mer än att jag hoppas få lite sol på näsan ( som ja i och för sig kan inte kan förestå då det ska va skitväder) och gå på konfirmation. Annars lär inget hända men vi får väl se. Ha en fin kväll!


RSS 2.0