Nu kan du få mig så lätt

God morgon! Eller nja, ja har vart vaken sen åtta så god förmiddag kanske passar bättre. Just nu i mitt huvud står bara jobb, jobb, jobb.. Och jag älskar det! Har fått hoppa in en hel del extra på Snörum. En dag förra veckan, tre dagar denna och två dagar nästa. Det är ju toppen. Får lite extrapengar inför julklappslönen också :) Nu ska jag trax hoppa in i duschen och bege mig dit ner. Jobbar till fem. Vid åtta blir det även personalmöte på Willys.

Tentan e inskickat och jag har ingen skola fören nästa torsdag. Hur gött e inte det? På fredag sticker jag och mina toktjejer till Karlstad och dansar loss!

IBJ



För du får ingen tröst, av din inre röst. Den vill knäcka dig varenda höst.

Trött tjej har knappt börjat dagen än. sitter fortfarande i mjukiskläder och har inte ens fått i sig någon frukost än. Har sprängande huvudvärk och funderar på att dra en film :) Dock borde det pluggas men det blir ändå inte bra att skriva tenta när man inte e pigg.

Helgen har gått alldelses för fort. I fredags blev det filmmys med Sandra och Matilda. Ingen fest men det var nog tur det. Sen på lördag morgon stack vi till Karlstad för att fixa, städa och flytta. Så nu är den nya lägenheten i stort sett klar, eller rättare sagt bobar. Är en massa som ska göras innan den e helt färdig.

På fredag inviger jag den med dessa tjejer!


Minusgrader



Ge mig sol och värme! Idag var det sju minus när jag gick till jobbet. BRRR!

It's friday, friday...

Underbart härlig dag! Tog mig en helt okej sovmorgon, käkade frukost länge och myste i soffan en stund. Vid tiotiden stack jag ner till Snörumskolan och jobbade fram till tre. Åå vad jag trivs där nere! Jag känner verkligen att jag valt rätt yrke (som jag nog snart har påstått i tio inlägg). När jag kom hem stack jag och köpte middagsmat som blir fjäskfilégryta. Mumma.

Vad källen har att erbjuda har jag inte en aning om. Jag vill ut på bus. Trollhättan lockar. Var ju där förra helgen och då var det grymt på Lipz. Dock ska jag till Karlstad imorgon och fixa till i den nya lägenheten och sen på söndag flyttar vi nog. Härligt! Men som sagt, jag vill ändå ut på bus. Någon liten själ där ute som känner detsamma? :)


We found love in a hopeless place



Grym låt och sjukt grym video!!
Rihanna on WhoSay

I heard that you like the bad girls. Honey, is that true?


Onsdag förmiddag!

Nästan nyss tagit mig ur sängen efter alldeles för lite sömn. Kolla film med Sandra och Matilda igår och kom i säng vid ett tiden, men var då helt klarvaken som somnade nog inte fören vid fyra tiden. Fy tusan!
Nu ska jag sticka och göra lite ärenden på Ed innan jag sticket till Karlstad för en dagstur. Ska till skolan mellan 13:15-15 och sen sticker jag hem igen och försöker mig på ett Zumbapass.


Ha en fin dag alla fina läsare för det ska jag ha :)

Sömntuta


Tänkte stiga upp lite tidigare idag för att skriva på den jäkla hemtentan jag fick igår. Var äckligt trött nät ja gick och la mig att jag till och med glömde ställa klockan. Så jag vakna NU! ja för femton minuter sen. Lyckat Emelinn! Känner mig som en döing.. Nu blir det att slänga i sig en macka och sen börja skriva. Ska ta en pause om en stund och ta en fika med Matilda innan jag fortsätter. Sen ikväll blir det friskis! HÄRLIGT!

Godnatt


Underbara


Ge mig dessa tack! Råläckra skor från Scorett.

Jag väntar ut dig i tystnaden för att det är lättast så.


Har en tenta som hänger över mig, ett gult hår, en koma känsla i hela kroppen. Bra start på veckan... Tur jag ialla fall får goo kykling till middag serverad. Mumma!

En bra dag!

Idag känner jag på mig att det kommer bli en superduper bra dag! Ska läsa ut en bok, plocka undan lite här hemma och sen ta en fika med Sandra när hon slutar! Därefter får vi se vad dagen har att erbjuda. Igår kväll var jag super danssugen men idag är jag lite mer myssugen. God mat, ett glad vin och goda vänners sällskap hade suttit fint! Ja som sagt, vi får se vad dagen och kvällen har att erbjuda. Jag är öppen för förslag! :)

ITEMS BY JOHANNA


Ge mig detta underbara halsband nu!!

Ur mina högtalare!

När hösten kryper sig på har jag, och säkert många med mig, väldigt svårt att hålla humöret uppe. Det börjar bli kallt, mörkt, löven börjar tappa sina löv och sommaren känns som ett minne blott. Men för att att inte bli allt för deppig så peppar jag mig med en massa härlig musik! Har nu suttit och plockat ihop en hel lista med goingar för att klara av dessa ruskiga höstkvällar. En väldigt konstig blandning av en massa olika konstigheter, precis sånt som jag gillar! Här kommer en hel hög med låtar som måste laddas ner om ni inte redan gjort det! Det är som honuug för öronen!

Rebecca & Fiona – If She Was Away
Tiësto – Work Hard, Play Hard (Radio Mix)
Agnes – Don't Go Breaking My Heart
Tove Styrke – Call My Name
Norlie & KKV – När jag går ner
Mohombi – Maraca
Mayday Parade – When You See My Friends
New Found Glory – Summer Fling, Don't Mean a Thing
La Dispute – Safer in the Forest/Love Song for Poor Michigan
A Day To Remember – Homesick
Daughtry – Crawling Back To You
LIGHTS – Siberia
Rebecca & Fiona – Jane Doe
Florence + The Machine – Shake It Out - Benny Benassi Remix
A Day To Remember – Monument
Rihanna – We Found Love
Loreen – Sober
Adele – Set Fire To The Rain (Thomas Gold Remix)
Nayer – Suave (Kiss Me) (feat. Mohombi & Pitbull)
David Guetta – The Alphabeat
David Guetta – Crank It Up (feat. Akon)

Ja här finns alltså en helt galen blandning av en massa Emelinn musik! Den som spelas mest i högtalaren just nu är ju självklart Rihannas nya hitt We found Love som e remixad av Calvin Harris! Check it out!



Torsdag den trettonde oktober

Jag har åter landat i Ed. Därför jag sitter här och bloggar. Har fortfarande inte något internet men har fått min nya lägenhet idag ialla fall. Nu gäller det att börja spackla, måla och fixa innan den är färdig att flytta in i. Det känns kanoners det här och jag vill redan börja planera inflyttningsfest! Hahah!

Helgen är inte planerad men jag är ledig. Jag borde vara lugn men vill ut och dansa. Det var alldeles för längesen. Någon som känner sig sugen? Hojta till isf!!



Nä nu ska jag strax slänga på mig promenixskorna och ta ett varv runt sjön med mina allra bästa flickor!!

Make You Feel My Love


Lätt Adeles bästa låt!

Onsdagen den femte oktober

Hur fort går inte dagarna, veckorna och månaderna? Det är redan oktober ju! Tycker inte alls det var längesen man spänderade varma dagar på stranden och sena nätter på krogen på kusten. Jag hänger inte med. Det är snart närmare jul än vad det var sommaren. Tanken gör mig lite skrämd faktist. Jag blir alltid lite halvdeppig när hösten kommer och jag inte fått njuta klart av sommaren. Fy tusan! Ska jag behöva vänta i nästan ett år för att få lite värme igen?! Det här känns inte bra!

Warwick Avenue



Denna låt går ALDRIG att spela sönder. Den är helt underbar!

Internetlös och mycket i skallen

Har inte skrivit på hur längesen som hellst men har sagt upp mitt internet i lägenheten så skyller på det. Är inte lätt att blogga utan internet. Varför jag inte har fixat något är för att jag faktist ska flytta. Jaa! Jag byter Kronoparkslivet mot Hagalivet i Karlstad. Kommer nu att befinna mig längre ifrån skolan men närmare till innerstan. Läget är faktist helt perfekt och jag känner mig härligt lycklig! Och det bästa av allt, jag får lägenheten nästa fredag! Det är toppelitoppen!

Skolan känns tuff just nu och jag skulle gärna vilja sova mig egenom de nästan ett och ett halvt år jag har kvar men jag måste försöka bita ihop. Pepp Pepp!

Befinner mig för närvarande i Lilla Ed då jag jobbade i helgen, hoppade över gårdagens föreläsning och är ledig idag. Skall gå på friskis med Sandra ikväll så sticker jag till Karlstad imorgon bitti! Befinner mig där fram till fredag då jag far hemmåt igen för här hemma händer det grejer, ja den årliga höstmarknaden och den kan jag väl knappat missa? Haha! 



Nä nu ska jag laga lite pastaröra till familjen. Ha en fin tisdag!

RSS 2.0