I have always been in love with you, but You are unable to see that


PB Home



Im in love


Denna charmiga tavla fyndade jag igår. Vist är den helt underbar?! Den kommer frin Pb home:)


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar


Helg och sol men det är ruggigt kallt ute. Därför spenderas dagen med städning och slapp. Har även vart borta på fiskespecialisten som öppnade igår (där jag faktist råkade shoppa lite vid nyöppning) och tog även en sväng in i affären brevid där jag hittat världens underbaraste tapet. Synd att jag inte har någonstans att tapetsera.

Igår var det fullt upp för fröken Rosenbaum. Jobb på skolan till två, sen göra en massa ärenden på Ed, kikade på nyöppningen till Firksespecialisten (som jag tidigare nämde), käkade pizza med Hanna och barnen samt spenderade kvällen framför Lets dance med Johanna och Thelma. Knappt en stunds lugnt och ro, men det är det jag gillar.

Ikväll händer det nog inte allt för mycket då väckarklockan ringer för jobb 7:30 imorgon. Hej hopp va vad det rullar på av bara farten.


Ut mina högtalare



Frida Amundsen – Closer

Kent – 999
Labyrint – Wärsta wiben
Thomas Stenström – Full av liv
Slow Club – The Dog
Train – Feels Good At First
First Aid Kit – Blue


Allting, ja allt är nästan perfekt

Jag befinner mig hemma i Ed och känner mig som världens lyckligast männska för tillfället. Energin är på topp och jag är redo för nya äventur. Efter två tentaveckor borde jag känna mig halvt död men faktist känner jag mig lättad och lycklig. Förra veckans tenta klarade jag med nöd och näppe men jag klarade den iaf. JAG KLARADE MATTE TENTAN!!! Gårdagens didaktiktenta kändes äckligt lätt och jag var en av dem som var först upp att lämna in. Det gick med rasande fart och har jag inte klarat den så blir jag förvånad och väldigt förbannad.

Hare haft min kusse uppe i Karlstad i några dagar (eller hon e kvar där) och vi har myst, shoppat och gått på bio. Toppenvecka!!

Imorgon blir det jobb på skolan, och i helgen finns inga planer mer än jobb på Willys på söndag. Inte jättepepp men det går säkert bra, speciellt nu när jag e på toppenhumör!



Hoppas ni har det lika bra som jag har det.

/Världensgrymmasteochlyckligastetjej!


Hej hopp!


Ännu en ny tentavecka och här sitter jag hemma och pluggar. Ska bli sjukt skönt när det lugnat ner sig lite i skolan. Helgen gick fruktansvärt fort och jag har hunnit med allt möjligt. Shoppat, festat och pluggat.
Något annat roligt har nog inte skett och lär inte ske fören tentan är skriven. Sticker till Kil imorgon och sen vidare till Karlstad. Är trött på att flänga runt i bilen överallt. Men nr denna vecka är gjord har jag gjort halva terminen med matte, vilket innebar att det endast är 10 veckor till sommarlov :)


Fräknar


Nu har jag suttit i solen några timmar och fått ltie fräknar på näsan. Hur underbart är inte det? Har vart fullt upp idag. Åkte till Bengtsfors för lite ärenden på förmiddagen, fikade på Kickis och inskaffade mig ett par nya dojor. Sjukt våriga och snygga. När jag kom hem landade jag på altanen och pluggade en stund. Shorts och linne i mars är inte dåligt.
Ikväll har jag inte en enda plan faktist. Jag tar dagen som den kommer men nått hade allt vart trevligt att hitta på.


Jaaaa!

Du är med mig idag med herr sol och det tackar jag gudarna för. Dock kommer plugget på efterkälke men va tusan, det är ju helg. Får väl sätta mig i ett par timmar men sen får det vara nog.

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Sofia med några glas vin, och sedan åkte vi ut på en liten tur. Dött överallt! Men hamnade i säng skapligt tidigt och fruktansvärt nykter. Det är jag glad för idag. Gick upp vid åtta och käka frulle. Så skönt att slippa sova bort helgerna.

Ikväll vet jag inte vad som sker, men nått vill jag hitta på. Det tål att tänkas på.

Hoppas ni får en underbart bra dag i solen!


Godmorgon

Ska strax plattta håret och fixa mig lite för ska iväg och jobba i åk 3 idag. Lika kul varje gång! Härligt väder är det idag med så jag kommer nog gå med ett leende på läpparna hela dagen. Till råga på allt går vårens bästa låt på repeat!
 


You gave me inspiration and now I rule the world!!


Åå älskade sol!

Älskade sol stämmer det att du ska stanna hela helgen? I sådana fall ska jag njuta fullt ut och få fräknar på näsan. Jag ska även försöka gå ett X antal varv runt sjön emellan pluggandet. Tack kära sol för att du hjälper mig stiga upp på morgonen och känna mig hoppfull, glad och lycklig om dagarna. Tack och åter tusen tack!

Har tagit mig till Ed efter en dag i skolan, som känndes halvbra. Här hemma väntade en helt underbar dag med promenad och god mat av pappi. Nu ska jag snart gå ett varv till och ikväll blir det ännu ett med Sandra. Åå jag känner mig glad, positiv och lycklig trotts att tentaångest ligger och gnor. Imorgon är det helg, fast att jag ska plugga. Jag tänkter inte plugga ihjäl mig alls utan vill hitta på något med dunder och brak och utnyttja solen till max. En grillkväll med vin och goda vänners sällskap kanske, eller varför inte ta en tur på dansgolvet. Det skulle jag verkligen behöva nu! Så kära vänner, känner någon att detta låter som en lika bra idé som jag tycker att det är så HÖR AV ER!! Nått ska jag då hitta på.


/Gladtjejmedenergitilltusen


Älskade torsdag


Älskade torsdag nu är du här igen, och jag känner mig lika glad som alla andra gånger du är här. Ska strax åka tilln skolan och gå igenom gårdagens tenta. Jag har en oro i magen som säger att det inte gått som jag hoppats men det får tiden utvisa. Sen sticker jag hem till Ed. Solen skiner idag med och kanske kan jag våga ta poå mig min väst idag utan att frysa? Jag ska ju faktist nästan inte vara ute så det kan jag nog göra. Tack och hej från mig så länge!


Tentadax


Hoppas ni hållar alla fingrar och tår för mig idag. Om en timma sitter jag och skriver mätematiktentamen. Pust och stön!!


Ångest





Har knappt kollat i böckerna idag, och imorgon är det tenta som gäller. Fy sjutton vad jag inte vill. Hej hej tentaångest. Men förhoppningsvis kan jag lägga den bakom mig efter imorgon. Försöker peppa mig med positiv energi, promenader och min sommarfeelings lista på sporify. Det får livet att kännas lite lättare. Jag orkar inte ha i femmans växel gällande skolan hela tiden, nu är jag helt slut. Tänk om man kunde få en veckas ledighet efter varje tenta man gjort. Det hade vart guld värt, men icke!

Nu ska jag ialla fall strax ta mig ett varv med Sandra och Matilda innan jag tar bilen upp till Karlstad. Jag är så trött på den staden, på detta farande och på att bo i en resväska. Håller tummarna på att jag snart kan få mig en lägenhet här hemma i Ed. Karlstad kommer aldrig någonsin kännas som mitt hem. Punkt slut!


Hopplös

Spara pengar är inte min grej, men det måste ja försöka lära mig nu när jag ska åka till Afrika. Igår klickade jag vist hem några godsaker från HM.


Tisdag

Det ser ut att bli fint väder idag med. Matte tenta imorgon och jag känner mig inte speciellt taggad för plugg idag. Men har ju ört att man inte ska råplugga dagen innan tentan så det tänker jag inte göra heller. Får bli en promenad med mormor sen, och ikväll får det nog bli ett varv runt sjön innan jag åker till Karlstad. Blir en kort vecka då ja kommer hem på torsdag igen. Sen blir det jobb fredag och plugg lördag, söndag, måndag och tisdag inför nästa tenta som ligger på onsdag. Det är fullt upp nu och jag hinner inte riktigt med mig själv. Mitt liv består enbart av stress nu för tiden och det känns inte okej..

Nää nu ska jag slänga i mig lite frulle och sen hoppa ner i matteböckerna. Ha en fin dag!


Måndag

Ännu en helg är över, men för min del kan jag väl inte riktigt kalla det helg. Min har enbart bestått av plugg och jobb. Tentan på onsdag får mig att må sjukt dåligt, och tentan nästa vecka känns ännu värre. Längtar tills nästa onsdag eftermiddag då jag kan pusta lite. Det ska bli juskt skönt!

Idag har dagen bestått av matte, matte, en liten promenad med Matilda och nu ska det bli ännu mer matte. Tänkte ja skulle gå en promenad med Camilla sen också. Synd bara attd et blåser så ruggigt ute.


There goes my hero, watch him as he goes.


Ur mina högtalare


St. Lucia – Before The Dive

Syster Sol – Mad Mad Mad
Laleh – Elephant
Good Old War – Touch the Clouds (Taste The Ground)
Shakira – Addicted To You
Loreen – Euphoria - Single Version
Gentleman – To The Top
Alexandra Burke – Elephant feat. Erick Morillo
Tony Sylla & Yves Larock – Viva Las Vegas - Radio Edit
Sophie Ellis-Bextor – Off & On


Tillbaka


Tillbaka i Ed efter ett par inte
nsiva dagar i skolan. Jag är helt slut och orkar ingenting. Tentan är på onsdag och jag sitter här med hjärtat i halsgropen. Har hur mycket som hellst att läsa och till råga på allt ska ja jobba fredag. lördag och söndag. Jag är fruktansvärt bra på att planera.

Slutade skolan vid 12 och drog mig hemmåt. Åkte hem till Hanna och käka voflor och snosade bebis. Sen fick det bli ett varv runt sjön med Sofia. Här även hunnit fått ett träningspass här hemma. Ska ha en danslektion imorgon på skolan och har därför försökt att få ihop en liten dans.

Nää nu ska jag strax hoppa i säng. Känner mig helt slut. Hoppas allt e bra med er!


Onsdag


Godmorgon! Nu ska jag strax sticka till skolan för redovisning. Sen har jag möter med min logoped. Ska även försöka öppna matte böckerna idag. Har tenta om en vecka och har fortfarande ingen ork att börja plugga. Motivationen ligger i bott! Ska jobba hela helgen så då blir det väl inget pluggande heller. Bra planering Eme.

Igår satt vi föresten och kolla biljetter inför höstens resa till Kenya. Hittade även flygbiljetter till Zanzibar. detta kommer säkert att bli toppen. Det gäller bara att boka så fort som möjligt innna priserna stiger. Köper vi dem snarast så kommer vi undan riktigt billigt.

Nej nu får jag skynda mig. Ha en fin dag och hoppas att solen orkar kika fram.


-


Oops!


Har vist inte blivit skrivet på hela helgen. Docka har det väl inte hänt så mycket heller. I torsdags jobbade jag på skolan, sen i hlegen har det jag varit en tur till Uddevalla och kollat fotboll, kollat igenom en hel hög med filmer, gått några varv runt sjön och även hunnit med lite fest. En helt okej helg måste jag säga. Fint väder har det vart också. Befinner mig fortfarande i Ed och åker till Karlstad senare idag. har hunnit med en promenix med Camilla, och en fika med Hanna. Nu ska jag sätta mig och plugga inför nästa veckas tenta. Hoppas ni får en fin dag!


Typiskt Eme

Jag kan tydligen inte gå en timma i stan medan ja väntar på bussen fören jag drar det lilla kortet. Just för tillfället känner jag mig galen i inredningsprylar och det sprudlar av idéer trots att jag inte har någon plata att göra av dem. Idag vick ialla fall en svart stål lampskärm att hänga i taket med grön sladd följa med mig hem. Hitta den på lagerhouse för endast 300 kr. Så typiskt mig. Men fin var den. Vart jag ska ha den är dessvärre ett problem. Antigen får jag väl trycka in den i min alldeles för fuöla garderob eller så får jag heöt enkelt hänga upp den någonstans hoss mamma och pappa. Stackars dem som för dra med min skit tills ja skaffar ny lögebhet. Haha! Nä nu sitter ja iaf på tåget på väg till Melle där pappa ska hämta upp mig. Efter två veckor ska det bli grynt skönt att komma hem till lilla Ed.

Fuck!

På med michelinjackan och pulsa ut i snön. Min dag kunde inte ha startat sämre...


STOP KONY


Shock!


Planerade att lämna denn stora michelinjackam här i Karlstad och dra på mig min skinpaj när jag drog till Ed imorgon men efter nyss kikat ut över gården som är täckt av vitt dun så tror jag att jag blir så illa tvungen. jag är trött på min dunjacka nu!! Ska iaf strax hoppa i säng efter en dag som varit fullt upp. Först skola och sen Kenyamöte. Det är nu det börjar bli på allvar. Nu ska snart biljetetrna bokas. Vi hade dock tänkt att åka till Sansibar en sväng före vi åker hem. Hur gött låter inte det? Semestra lite. Så när vi kollat upp det så är det bara att boka. Just känner jag mig lycklig som ska få åka samtidigt som baniken ligger och gnor. Men det är ju långt kvar. jag behöver nog bara vänja mig vid tanken :)


Hoppas du ska resa dig och springa efter mig


Så var ännu en dag till enda. Har nyss klämt i mig en kanelbulle efter att innan försökt tina ett par i micron. Det slutade med att det började ryka äckligt mycket vilket gjorde att brandvarnaren gick igång. Bra jobbat Eme! Har precis kollat på Tarzan också. Har snöat in på en massa gamla Disney filmer. Så himla härligt! Nostalgi! Nä nu ska jag faktist strax krypa ner i bingen för känner mig alldeles slut. Imorgon blir det tuffa tag i skolan med föreläsning och Kenya möte. Därefter ska jag försöka ta mig till gymmet. Idag var jag för trött för det och har jobbigt mycket träningsvärk. God natt kära vänner.


Summer feelings

Satt nyss och knaprade ihop en ny spelningslista på Spotify, en lista som får mig att tänka på härliga sommardagar, lätta kläder och sena sommarnätter. Skulle göra vad som hellst för att slänga iväg mih tjocka dunjacka och slänga på mig en härlig topp och ett par slitna jeansshorts!



Summer feelings

Kika in länken ovan så får ni ett gäng härliga bitar som gör en lite extra glad.


Tisdag

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost och ska fixa mig lite innan ja sticker till skolan. har fått lite sovmorgon idag vilket är underbart skönt! Gårdagen spenderades i skolan, på gymmet och i soffan. Va helt slut när jag kom hem. Skulle behöva lite ny energi tror ja. Är ständigt trött. Heldag i skolan fem och sen får vi se om jag orkar nått. Hoppas ni får en bra dag!

Om det finns en tiger finns den väl i djungeln? Om du bara tiger finner du nog lugnet.


Helgen

Det har inte blivit något skrivet i bloggen under hela helgen. Jag har haft Diellxa hos mig här i Karlstad. Jag har haft en toppenhelg och har hunnit dricka en massa vin, skrattat i mängder, käkat underbart god mat, spelat spel och dansat rumpan av mig. En alldeles underbar helg helt enkelt. Men nu är jag supertrött! Hur ska det orkas med en hel vecka i skolan?


Ur mina högtalare!


Bob Sinclar – Rock The Boat (feat. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop) - Radio Edit

Raymond & Maria – Don’t Say When You Leave
Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt
Axel Algmark – Kyss mig
Loreen – Euphoria - Single Version
Bryce – Nothing Can Hold Us Back (feat. J-Malik) - Radio Edit
Den svenska björnstammen – Who’s That Girl
The Attic featuring Oh Laura – Release Me (Kevin Sunray Remix)


Och fast jag bara vill glömma så handlar alla mina låtar om dig


Solen är fortfarande uppe och himlen är fortfarande klarblå. har endast gått i linne och skinnjacka idag och det har nästan vart för varmt. Härliga vår! Har städat hela min lägenhet, gjort några ärenden på stan och nu sitter jag och tar en bira och lyssnar på musik. Diellza kommer om någon timma. Då ska vi läga mat, fixa oss och antagligen gå ut. Jag blir så glad och festsugen av det här vädret.


Hej då vinter, välkommen vår!


Hej hopp! veckorna svischar förbi ju¨st nu och det känns både bra och dåligt. Stressad för skolan men går bara och väntar på sommarlov. Är egenligen ledig idag men ska sticka upp till uni flr ett date med studiegruppen. Sen ska jag sticka hem och städa (som jag fortfarande inte hunnit) och sen försöka gå och simma. Jag hoppas jag hinner det. Kl 18 kommer Diggen och sen får vi se vad som sker. Himlen är alldeles blå föresten! Kanske kan man få några fräknar på näsan idag :)


RSS 2.0